![]() |
Temat "Furora Battle oczami Taifuna - pingowanie i tyle" to tez exploit.
Pisze to bo nie mam jak inaczej wszystkich zawiadomic. Glupi avast mi to wykryl.
k thx bye Temat: "193MS na Arenie" to takze exploit! Temat: "Nowy sposób Hackerów!" to TAKZE exploit! Temat: "EO zabija MDW" to oczywiscie bzdura i exploit. PS: nie wchodzcie na 2 strone tego tematu bo tam ExpNoob takze w swoim poscie wpieprzyl exploita. Nie wiem jak oni to robia ale widac ze da sie tak. |
Up: (Chitler) Ty głupi idioto już możesz sobie iść. Podnieciłeś się ale już spadaj, bo żal jak cię widze mnie bierze.
|
[quote=Chitler_rzyje;1538075]pech ;(
szkoda ze ludzie pokroju XIII dostają bany;] bo byś zycia nie miał jakby taki XIII ciebie namierzył;] |
Ile bedzie jeszcze takich ktore zawieraja ze w tematach jest exploit? Nie mozna po prostu zalozyc jeden, w ktorym byscie sie skarzyli?
|
ocb? ocb ocb?
|
a no wlasnie, kiedys byl pan o nicku bodajze owntibia.vip, pamietam jak skanowal pliki ;p jak nie bylo jego postu w temacie z filmem na tibicama, to znaczylo ze filmik czysty ;p
nie wiem czemu juz sie na tym forum nie udziela, moze stwierdzil ze tu sami haxiorzy haxiorow chca shaxiorowac ;d |
Cytuj:
Lepiej zrobic temat pacanie niz osoby nadal wchodzic na temat z exploitem. A jak jestes taki madry to zrob temat w ktorym bedzie sie zglaszac takie tematy, zobaczymy czy Ci go przykleja. 'Rzal' -.- Cytuj:
|
Snagoth - moj post byl odpowiedzią na zdanie Etoric'a ;d
|
Cytuj:
Powiedz mi jeszcze gdzie pisalem zeby to przykleic? Ale nie, lepiej spamowac 30 tematami zawierajacymi to samo. Moglbys napisac to w tamtym temacie, a nie spamujac tutaj. Jesli ktos jest na tyle glupi ze nie ma np. Avasta, to juz nie moj problem. I jeszcze jedno. To, ze zwrocilem Ci uwage musisz od razu naskakiwac? Zastanow sie nad soba. @CentralBattleNet Byl, ale nicku owntibia. exe, dostal bana i zrobil nowe konto o ile sie nie myle o nicku Harpun. A wlasnie poprzednim kontem owntibii, byl wlasnie XII. |
Cytuj:
Cya |
Przykro mi, ale nie wymadrzam sie. Po prostu wyrazilem na ten temat poglad. To tez juz jest teraz zabronione? Pomysl. Ten maciek ze zjebanym nickiem i jakis pedalski hitler podawali w kazdym poscie exploita. Robilbys zawsze temat, jesli ten ktos wrzucil by exploita do posta?
;/ Nie chce mi sie juz dluzej ciagnac tego tematu... |
edit 1 strony.. kolejny temat z exploitem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:08. |