Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Magia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=16)
-   -   Utevo res ina.... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=13838)

Jakubxxx 10-10-2004 16:29

Utevo res ina....

Czy da sie zmieniac we wszystkie potwory za pomoca tego czaru? Moze ktos zna jakies potworki w ktore mozna sie zmieniac mowiac jakies inne slowa niz:
"utevo res ina (nazwa potworka)". Np zeby sie zmienic w arkhothepa trzeba powiedziec "utevo res ina murguthis". Mozna sie zmienic np w gsa?

Dwimenor 10-10-2004 17:46

Napewno nie da się zamienić w Demona, gsa, behemota

krzykul 10-10-2004 18:47

kurde nie da sie zmienic w gsa?
ja widzialem jednego w depo veno
a chyba ze to byl dl tylko nie pamieram ;)

Dwimenor 10-10-2004 18:54

W dl można się zmienić. Sam widziałem jak "dl"napażał się z "cycyem"
Jak chcesz zobaczyć ss to napisz na gg:7472583

benator 10-10-2004 19:10

1. Bujacie, sam zmieniłem się dla testu w GS, idzie, w demona też, można we wszystko.
2. Zawsze jak jest potwór x trzeba napisać utevo res ina x, nie istnieje potwor o nazwie x co trzeba napisać utevo res ina y.
3. close topic plx

Dwimenor 10-10-2004 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez benator
:evul: Modkiem chce być, kiedy następny konkurs?:D

Chcieć na móc........Ale nic nie sugeruje.

Cebix 10-10-2004 19:30

Cytuj:

utevo res ina murguthis
Ja mam kilka rzeczy do powiedzenia:

1. Poprawka: to jest "utevo res ina morguthis", a nie murguthis.
2. To zaklecie jest napisane na www.tibianews.net, ale nie ma opisu do czego sluzy(moze rzeczywiscie w Arkhotepa...)
3. Skoro jest jedno takie "ukryte zaklecie", to pewnie jest tez i wiecej.

I to chyba wszystko, co mialem do powiedzenia ;)

@Re Down:
Moze i tak, testowalismy nowe potworki moze 3-4 dni po update. :]

benator 10-10-2004 19:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cebix

2. To zaklecie jest napisane na www.tibianews.net, ale nie ma opisu do czego sluzy(moze rzeczywiscie w Arkhotepa...)
4. Na pewno nie da sie zamienic we wszelkie Djinny, Scaraby i Ancient Scaraby(kumpel sorc testowal).

W djinny ancient scaraby nie "szło" się zmienić krótko po update. Teraz spróbuj.....

Gremlin 10-10-2004 23:46

Cytuj:

1. Bujacie, sam zmieniłem się dla testu w GS, idzie, w demona też, można we wszystko.
2. Zawsze jak jest potwór x trzeba napisać utevo res ina x, nie istnieje potwor o nazwie x co trzeba napisać utevo res ina y.
3. close topic plx

Nie pierwsza twoja gow*** rada dzisiaj, wiec jeszcze raz cie zobacze ze ludzi wprowadzasz w blad to sie pogniewamy.

Nie da sie zmienic w mocniejsze potwory (smok i DL to najmocniejsze w ktore mozna sie zmienic).

Cytuj:

W djinny ancient scaraby nie "szlo" sie zmienic krótko po update. Teraz spróbuj.....
W nowe potwory tez sie nie mozna zmienic (prubowalem w czasie pisania tego postu)

elite 11-10-2004 14:23

Cytuj:

3. close topic plx

Dało sie zamienic kiedys ale na TIBIA GG. Naprawde czlowieku takiego kitu nikomu tu nie wcisniesz bo graja tu ludzie zdecydowanie dluzej niz ty i maja wiedze taka o jakiej nawet ty nigdy nie marzyles!

Jakubxxx 11-10-2004 15:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cebix

4. Na pewno nie da sie zamienic we wszelkie Djinny, Scaraby i Ancient Scaraby(kumpel sorc testowal).

Dzis sprawdzilem "morguthis" zamienia w arkhotepa

KulKa 11-10-2004 20:39

A co trzeba mien zeby sie zmienic np runa czy mane (jak mane to ile), a moze wystarczy tylko tak napisac to zaklecie??????? z gory dzieki :baby: :cry:

joey 12-10-2004 12:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KulKa
A co trzeba mien zeby sie zmienic np runa czy mane (jak mane to ile), a moze wystarczy tylko tak napisac to zaklecie??????? z gory dzieki :baby: :cry:

zmieniasz sie za pomoca spontany
bierze 100 mp czyli trzeba miec min 11lvl druta/sorca
ten czar kosztuje 1k

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:22.