![]() |
Utevo res ina....
Czy da sie zmieniac we wszystkie potwory za pomoca tego czaru? Moze ktos zna jakies potworki w ktore mozna sie zmieniac mowiac jakies inne slowa niz:
"utevo res ina (nazwa potworka)". Np zeby sie zmienic w arkhothepa trzeba powiedziec "utevo res ina murguthis". Mozna sie zmienic np w gsa? |
Napewno nie da się zamienić w Demona, gsa, behemota
|
kurde nie da sie zmienic w gsa?
ja widzialem jednego w depo veno a chyba ze to byl dl tylko nie pamieram ;) |
W dl można się zmienić. Sam widziałem jak "dl"napażał się z "cycyem"
Jak chcesz zobaczyć ss to napisz na gg:7472583 |
1. Bujacie, sam zmieniłem się dla testu w GS, idzie, w demona też, można we wszystko.
2. Zawsze jak jest potwór x trzeba napisać utevo res ina x, nie istnieje potwor o nazwie x co trzeba napisać utevo res ina y. 3. close topic plx |
Cytuj:
|
Cytuj:
1. Poprawka: to jest "utevo res ina morguthis", a nie murguthis. 2. To zaklecie jest napisane na www.tibianews.net, ale nie ma opisu do czego sluzy(moze rzeczywiscie w Arkhotepa...) 3. Skoro jest jedno takie "ukryte zaklecie", to pewnie jest tez i wiecej. I to chyba wszystko, co mialem do powiedzenia ;) @Re Down: Moze i tak, testowalismy nowe potworki moze 3-4 dni po update. :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie da sie zmienic w mocniejsze potwory (smok i DL to najmocniejsze w ktore mozna sie zmienic). Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dzis sprawdzilem "morguthis" zamienia w arkhotepa |
A co trzeba mien zeby sie zmienic np runa czy mane (jak mane to ile), a moze wystarczy tylko tak napisac to zaklecie??????? z gory dzieki :baby: :cry:
|
Cytuj:
bierze 100 mp czyli trzeba miec min 11lvl druta/sorca ten czar kosztuje 1k |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:22. |