![]() |
Clone czyli ctrl+... -.-
Ten post jest przeznaczony głównie dla początkujących tibijczyków (mam nadzieje, że ci starsi wiedzą o tym :tongue: )
Jasną sprawą jest, że jeżeli ktoś nam chce wyjawić jakiś użyteczny bug(czyli błąd dla niekumatych ;) ) to nie zdradzi nam tego na 100%, czasami jednak trafiają się cfaniacy którzy oferują nam ZA DARMO zdradzenie sekretu klonowania czyli ctrl plus cośtam... większość tibijczyków o tym wie, niestety czasami się trafi jakiś niedoświadczony człowiek czyli noob i nabierze się na tą idiotyczną sztuczkę najczęściej ludzie każą wyrzucić trochę kasy no i ctrl... a reszte znacie naciśnięcie diabelskiej kombinacji sprawi że nasz char zostanie wylogowany a nieuczciwy bydlak zgarnie naszą ciężko zapracowaną krwawice i ucieknie gdzie nie wiadomo... X( |
Noob to nie Newbie
Noob to nie Newbie
Noob to ten ktory nabiera Newbie to ten ktory nie wie za wiele i daje sie nabrac A tak poza tym to nic, dobrze ze to piszesz bo nie cierpie jak podlazi taki koles i mowi "put your eq on depo and push ctrl+q" (ctrl+q= logout) |
Takie "cuda" - lol - juz na ROOKU sie dzieją B) heh Osobiście byłem świadkiem jak kolo próbował skolonować wszystko co miał w torbie po czym wyparował :baby: :baby: Koleś stojący kilka pól przed nim spokojnie zabrał torbe i równie spokojnie odszedł :baby: Jeszcze, gdy obok mnie przechodził napisał żałośnie "hahaha" i zrobił strzałe w bok - lol - Myślałem, że pieprzne z krzesła 8o
Niesamowite jak ludzie sie oszukują B) Z początku mnie to wkurzało, ale teraz sie z tego śmieje - BIG FUCKIN' LOL - A najbardziej rozdupczają mnie osoby, które wyrywają sobie ciała ofiar... żałosne i... śmieszne bywają zachowania ludzkie :baby: :baby: Ooo.... co ciekawe jeszcze.... Bawią mnie ludzie, którzy piszą plx. heh Niby od jakiego słowa to ma być ? Myli się coniektórym pls z thnx, ale to podobno ja noob jestem (w grze co chwile jakiś kolo rypie mi takim tekstem jak go zganie za wykradanie mi ofiary :baby: ) Ale co mi tam... :berserk: heh dzieci :baby: :baby: :baby: |
PLX to mutacja. Powstała od tego ze ludzie często robią literowki jak się spieszą i zamiast 'plz' robi się 'plx'. Mądrzy gracze wiedzą ze plz to PLZ, a nooby uzywają PLX bo myslą ze tak trzeba.
|
Na tego typu rzeczy nikt nie powinien się nabierać ponieważ takie same lub podobne skróty klawiszowe sa wykorzystywane w wielu grach.
Jeśli ktoś się da nabrać to świadczy tylko o głupocie tej osoby. Mimo to wydaje mi się że n00by które to wykorzystują tylko psują klimat gry i wydaje im się że są superdoświadczonymi graczami bo już oszukali kilka osób:( |
ja zawsze patroluje i jak widze że ktoś wali ścieme z "ctr" "l" lub z "ctrl" "q" to zaczynam krzyczeć thief do niego a do tych co chcieli to zrobić żeby tego nierobili potem kolo przezywa mnie od nobów ale jestem happy że uratowałem kolesia a i jeszcze jedno NA INFERNIE GŁÓWNIE POLACY NABIERAJĄ POLAKÓW CO SIĘ DZIEJE POLSKA ZCHODZI NA NOOBY!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
polacy zchodza na psy nie na noobow... nie rozumie tego w dalszym ciagu... zeby polak polaka? jakas solidarnosc musi byc... ja raz dalem sie nabrac z CLONE... byla to moja pierwsza postac, ktora miala 5 expa i standardowy eq startowy... bylo to na etherni dawno temu bo w zeszlym roku ;) od tej pory wiele sie nauczylem i jeszcze wiecej zostalo przede mna do odkrycia... swoja droga pierwszy raz na oczy zobaczylem wild wariora... i dorobilem sie na nich kilkanascie brass armorow *112 gp :)
|
Cytuj:
NewBie - osoba NOWA, niekoniecznie obeznana. Noob - osoba która żeruje na newbie. |
Cytuj:
|
Biorąc pod uwagę Twój przykład, kto się da nabrać na to że gfb dobre na kilka dragów?Newbie....
|
Cytuj:
|
kiedys takie pojecie bylo "LAMER"
np : Udaje przed kumplami ze sie zna na kompie niesamowicie ale tak na prawde nic sam nie zrobi :) zalamal mnie koles (nicka zachowam dla siebie :) ) - "wiesz zepsUL mi sie komputer to se go 4 dni robilem" - lol nie... :) nie da rady zeby tak bylo :) BULLSHIT! kłamal i tyle, pewnie oddal do serwisu i mu za 4 dni oddali :) ale on musi sie przed qmplami pochwalic ze SAM GO NAPRAWIL!xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:07. |