![]() |
Stone Tomb za tp (opłacalność?)
Witam.
Mam pytanko. Czy dam wogole rade Palem na Stone Tombie za tp? http://tibia.erig.net/Stone_Tomb ofc kase mam na manaski gfb, tylko tutaj jest pytanie czy wejde i będe mial fast tp do temple czy wogole jest to chociaż opłacalne dla expa? Bo teraz to juz nie mam gdzie expić typowo, na penisuli wszystko zajęte. |
A ja mam pytanie czy dam tam rade na -2?Bo widziałem tam dedy vampów i się wystraszyłem. Mam 42lvl drut 43mlvl
|
Ja własnie chodzi mi o ten sam.
Up 2k7 mi wszystko pojebał, drutem na 45 lv tam dawałem rade + 1 ds exp w granicach 40k na godzine. Tylko jak to wyglada palem? |
Moim zdaniem stone tomb to najlepszy tomb dla paladyna...
54 rp 80 dist robi tam srednio 42k exp +5k kasy na 1h od 30 lvl i jako takiego dista mozna tam spokojnie latac z royal spearami (jedynie do 40 radze omijac pokoj z 4 wampami i dsem :D) niezly exp bez waste moze miec tez ek z niezlymi skillami druida ani sorca nigdy w tym tombie nie widzialem :D edit: Przy wejsciu jest zazwyczaj scarab + 5 scorpow + 2 ghule + kilka poison spiderow, ale jak sie nei ruszasz atakuja cie tylko 3 potwory. Z tarcza na zabicie tego wszystkiego idzie mi max 250 hp. |
Sory chodzi mi o SHadow Tomb na -2 tam jestt vamp niedaleko wejścia. Dałbym tam rade?
|
Cytuj:
|
Tomb lajtowy na pierwszym poziomie, na drugim są problemy (na podstawie własnego doświadczenia 67-69 rp), więc nie polecam. Expiąc z pbkami tracę ok. 1/3 zainwestowanej kwoty, jeśli nie wypadnie nic ponad plate army i two handed swordy. Ogólnie rzecz biorąc od 25~ lvla z 65~ distem można popróbować, ale kilka pokoi może sprawić problem. Ja na 1 poziomie robię ok. 60k/h.
|
Cytuj:
co za postac masz? bo wiesz, pal moze miec 12 lvl a mozhe i 122. czemu nie mozna podac swojego poziomu/skille w pierwszym postie, zeby ludzi naprawde mogli cos doradzic??? |
A co powiecie na expienie za tp knightem, lv koło 80 skille 88/88? Wiem że knighci mogą tam expić bo nie ma ghostów i stalklerów, ale jak to wygląda teraz po upie?
|
mysl logicznie, jesli po update zostaly podniesione hity knighta, to chyba lepiej bedzie sie expilo niz wczesniej, nieprawdaz?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:54. |