![]() |
za***iste screeny!!! a ja sie tak zastanawialem gdzie te ghoule w ab sa!!! :P
a nie wiedzialem ze w ab sa slimy ;) |
very fajne sski, jak ja nabije skille swoim knightem też tam pójdę expić, zobaczymy czyje ssy będą lepsze :p
PS. Gtz lvlku :) |
no fajnie ^^
nom to jest dobre miesce dla expenia ;p nawet wdizialem kidys dawno dawno temu ludzi 20 lv :) wiec do tego lv mozna tam expic spoko :) a skille?;p |
Lol...przecież specjalnie walnął ostatniego ssa ze skillami :/
|
Powiecie ze sie czepiam ale co z tego ze koles expi i ma podniete ze 1 lvl na ghoulach zrobil -.-...
|
nice sski. Wyslesz filmik jak dojsc bo jakos nigdy tam nie bylem :P kisze sie na kopaniach :P
|
nice ss ;)
oby tak dalej gratz lvl :) :) @zar3k` idziesz na północ Ab masz kilka pól na których używasz maczete (można przejść po skosie) a za nimi diure z ghoulami, skeletonami i slimami ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja na 11 lvl mialem 55/55 :) Czyli nie tak zle...
@Angel&Ogon hehehehe sam cos wklej |
Widze ze w wiekszosci pozytywne komentarze. Dzieki za nie. Teraz mam skile 51/51 (trenowalel zaraz po zdobyciu lvl i powrocie z tego mini huncika). A tymczasem ide sie kompac i spac bo mam do budy na 7:10 i musze wstac (piepszone te liceum no :D)
|
A tu bardzo mila niespodzianka. Zaraz po wyjsciu z wanny zalogowalem sie tylko by zobaczyc czy kumpel jest online.
http://img.photobucket.com/albums/v3...leab/4mlvl.jpg :):):):):):):):):):):):):):) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:13. |