![]() |
beznadzieja
Zabiłem z kumplem pkera 38 sorca . Kumpel potem dla bki nabil sobie na mnie skulla. Mielismy wraqcac do AB gdy nagle zaczął go bic 50 knight i go zabił praktycznie za nic to na innych swiatach jest niedopuszczalne tylko na obsdidii zabijanie skulli bez powodu chyba to normalka
|
Cytuj:
@down: wierz mi, grałem na PvP. Zabijanie skulli 'bez powodu' nie jest uprzejme, ale jak najbardziej częste. |
lol
Chyba mało wiesz o światach pvp grasz na infernie .... Skull nic nie znaczy trzeba miec powód.... Zobacz np świat Nova.Nikt n Cie nie ruszy jak masz skulla bez powodu
|
lol ,a nie mogles tego napisac w istniejacym juz temacie ? musisz odrazu nowy ?
zeby to chociaz jakis sens mialo |
Ma sens bo ten świat jest bezsensu w takim razie zabijanie bez powodu ......
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
aaaahh....kiedy ty grales na novie?
z tego co ja pamietam, to nawet jesli obciagales pale mastro daro albo james darkowi to i tak to nie dawalo ci nietykalnosci.... i tam skull nie byl powodem, bo gdy szalalo WE czyli extra PA team xiblitz i alkaph to oni tak bardzo potrzebowali powodu, ze az sami na tobie skulla robili |
Cytuj:
|
p o j e b a n y topic
|
HahahhaahahHAHAH,udany temat wpizdziec hHAHAHAHAH
@Tak powazenie to skull hunterstwo jest i bedzie.Na novej mowisz?-Niemozliwe~;) |
Ja wyznaje taką zasade: Nikt mnie nie ruszy ja nikogo nie rusze, nieważne czy ma White Skulla czy RSa jak mnie nie rusza to ja go nie tykam :P
|
Topic
Co za zal |
Cytuj:
Takie coś nazywa się skull hunter - zupełnie bez reasonu. |
nie pasuje server? to won na non-pvp
|
Cytuj:
1) powiedzmy RS cie ruszy ty go kilniesz a jego hlvl kumpel przyjdzie z "odwetem" 2) on cie ruszy wystarczajaco zebys ty go nie zdazyl ;) A temat bez sensu killowanie skulli jest normalne jak snieg w Himalajach (;)) |
Po co odświeżasz temat z tamtego roku? X( -.- ?
@topic Zabili cię ? Trudno nie płacz, bezsensu takie tematy. |
to ja raz na tydzien ide szukac pk i ich huncic fajna zabawa
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:03. |