Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Arena - 4 Pokój (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=138596)

Ancinek 10-07-2007 12:24

Arena - 4 Pokój

Chiałbym Aby w tym temacie zostały rozwiane wszelkie watpliwosci co do 4 Room'u Nagród.

Tak jak już jeden kolega podawał zdjęcie..Dam je tutaj..(Czy ktos wie jak pokolei ułożone są itemy(i jakie) w tych prezentach?

http://foteka.pl/full/b0325bae415fcf...e72a490b4a.jpg

Proszę się wypowiadać.

Kropka997 10-07-2007 12:26

o0 a jak ten ktos sie znalazl w tym 4 pokoju?:>

Ancinek 10-07-2007 12:58

Z innego tematu dowiedziałem się.. że gdy nie weźmie sie nagrody z poprzednich wsytskich 3 poziomów..Można się tam dostać.B)

Kwiatek077x 27-08-2007 19:41

Jak dla mnie nie wierze ze nie mozna brac nagrod z pierwszych 3 poziomow aby dostac sie do tego 4 pokoju a jesli tak jest to dol :P bo juz wzialem nagrody

ZenonRozbojnik 27-08-2007 23:59

jak sie przejdzie wszystkie 3 areny bez brania nagrod to podobno mozna wziac golden bowa

Fred Druid of Pacera 28-08-2007 00:22

Już był taki temat. A teoria o nie braniu nagród jest nieprawdziwa. Jest filmik z dowodem na to.

Edit: Link do filmu: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/29451

Ujo 30-08-2007 20:26

jeśli ani razu nie weżniesz nagrody z areny to dostaniesz golden bowa ale ciekawi mie jeszcze jedno:

Aby sprawnie używać golden bowa trzeba miec 120lv
Aby sprawnie używać warlord sworda trzeba mieć 120lv
Czyli musi byc jakis sposób na zdobyćie warlord sworda (po tym upade)

Sir szofer 30-08-2007 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ujo (Post 1631609)
jeśli ani razu nie weżniesz nagrody z areny to dostaniesz golden bowa ale ciekawi mie jeszcze jedno:

Aby sprawnie używać golden bowa trzeba miec 120lv
Aby sprawnie używać warlord sworda trzeba mieć 120lv
Czyli musi byc jakis sposób na zdobyćie warlord sworda (po tym upade)

BULLSHIT
skąd wiesz że bow jest od 120lvl? ma ktos już go? NIE!
Jak dali prawie wszystkim broniom wymagany lvl to czemu nie mieliby dac warlord swordowi? chcesz żeby na Antice laził 8 lvl z np. sovem i bil po 300?.........
Myśl...
I ostatnie tak przejdziesz 3 poziomy i dostaniesz bowa ciekawe czemu na żadnym servie nikt go do tej pory nie ma....

robert22 30-08-2007 20:40

Ujo
A ty jesteś jakiś mało kojarzący widzisz posta przed tobą jest link do filmu i jest ziom co nie wziął żadnej nagrody i nie mógł wejść... Więc jak nic nie wiesz to umilknij nuupku;)...

Elizium 16-09-2007 16:55

Ja ciągle nie mam zrobionej żadnej areny. Czekam aż ktoś coś sensownego wymyśli. Może z tym żeby nie brać żadnej nagrody to jest prawda tylko że trzeba mieś zrobionego jakiegoś questa żeby wejść do 4 pokoju. Na przykład norseman outfit. Ktoś też wpadł na pomysł że istnieje 4 poziom areny tylko trzeba odpowiednio zagadać. Tylko że na 3 mamy już potwory z POI i demona. Więc nie wiem co by miało być na 4. lol Wyobraźcie sobie potworka który summonuje ferumbrasy :D
Z łukiem jest oczywiście jeszcze druga możliwość. Wszyscy się tak podniecają a może golden bow wcale nie jest z areny? Bierze się go z jakiegoś questa albo wypada z tego wielkiego grubego niebieskiego co summonuje deathslicery w kopalniach w Svar... podobno Ghaz ma wyjebisty atak z dystansu więc z czegoś musi strzelać. No i oczywiście trzecia możliwość że golden bow jest nie do zdobycia i wejdzie dopiero w następnym updacie. A teraz wprowadzili tylko samą grafikę żeby w grudniu już sobie nie zawracać tym dupy. Kilka razy już się tak zdarzało.
4 pokój areny może to być też final room jakiegoś questa. Po zrobieniu teleportuje wszystkich do pokoju i wybierają sobie nagrody...
Myśleć myśleć myśleć
Może kiedyś ktoś coś wymyśli

Lexii 16-09-2007 17:10

Jakiś palant puścił plotkę o nie braniu nagród i teraz wszystkie dzieci piszą to samo .. a nawet pewnie nigdy w życiu pacca nie miały ... skończcie z tą teorią BO TO JEST PIC NA WODĘ I NIKT NIE MA GOLDEN BOWA KPW ?!

PijmlekoBedzieszWielki 16-09-2007 18:17

Według mnie Golden Bow został stworzony z okazji 100 000 PACC-a gdyby wygrał paladin co by dostał? Bp Piercing Bolt? Dostał by Golden Bowa i tyle. (Takie są moje przypuszczenia)

@Down

Zal mi cię pedziej wiesz dlaczego napisałem małą literą? Bo nie jesteś wart dużej gówniarzu!

Pedziej 16-09-2007 18:31

@up
łuał ale super ja bym na to nie wpadł NOBLA MU NOBLA. Ale skuper napisz do cipów to ci przyślą golden boła w formacie jpg.

@edit
Ty mleko i 22 - lata To APOKALIPSA nie to zamało powiedziane TO ARMAGEDON!!!

1gu5 16-09-2007 18:37

@up heh
z golden bowem jest tak samo jak z warlord swordem po co sie podniecają te 10 letnie nupki?

Wyciszony 16-09-2007 18:59

@up
Ta wypowiedź potwierdza tylko że jesteś tym właśnie 10-cio latkiem.
@down
Brat. Akurat kichałem.

Gucias 19-09-2007 13:14

Z Golden Bowem jest tak samo jak z demokracją w naszym kraju - niby jest , ale tak naprawdę jej nie ma
@ Wyciszony - kto ci takie fajnie zdjęcie zrobił?

Ryba_Firefox 23-09-2007 22:03

@up: to ots...
@topic: LOl? Golden bow może być dostępny, ale tylko dla gmów.... Żaden player nie ma golden bowa! Ktoś umieścił plotke w necie i się podniecają nooby...

SERnik 23-09-2007 22:07

@all up

A może zrobili tego golden bowa dlatego, że knighci mają bronie, których nie można zdobyc (MLS, great axe), a palek? Ma arbalesta, infernal bolty.

Takie jest moje zdanie.

MasterOfPlaster 23-09-2007 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lexii (Post 1654625)
Jakiś palant puścił plotkę o nie braniu nagród i teraz wszystkie dzieci piszą to samo .. a nawet pewnie nigdy w życiu pacca nie miały ... skończcie z tą teorią BO TO JEST PIC NA WODĘ I NIKT NIE MA GOLDEN BOWA KPW ?!

oj noobki, nooobki , noobki ....golden bow istnieje, a teoria z niebraniem nagrod to nie zadna teoria tylko tak w rzeczywistości jest , golden bowow jest bodajze 5 sztuk w calej tibi , jeden na serwerze nerana , dzis zdobył go moj kumpel / zeby nie być gołosłownym jego nick to "Butcher Palek" jesli ktos ma wątpliwosci to niech spyta się jego , dzis wystawił go na trade za 5Kk , powodzenia ze ktos to kupi :P

lalusssss8 23-09-2007 23:36

Nawet jesli to nie prawda ze jak sie nie bierze z kazdego poziomu areny broni to moze jest jakies wejscie do 4 areny i tam np nagroda to ten golden bow,Warlord sword,i jakas maca a moze z jakiegos innego questa sa te nagrody wszystko jest mozliwe nie wiadomo co cipsoft mogl wymyslec:):):):]:]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:40.