![]() |
po co wklejac duzooooo SS jak all dupne?? powie mi ktos ?? po co komu ss z sprzedazy w abd itemow, acha i odkiedy long sword jest 2 reczny ze niemozna tarczy nosic?? czy zrobiles to dla podniety ze zabiles z tego Gsa??:> ehh ie rozumiem takiego zachowania
|
jakies ostatnie 60 ss to X a reszta nawet fajne
|
a mi się podoba ;) fajną masz galerie, bedzie pamiątka. tylko.. do 26 lvlu z IHami chodzic..? a poza tym to trenowałeś? bo nie widać zbytnio :) ale cóż, każdy gra jak lubi. pozdro
|
A mi sie te zdjęcia podobały, gratz awansów :) No prawda że kilku ostatnich nie widac popraw to jak możesz.
|
trzeba było wrzucić z 5 z nich ale za to ciekawych ... >.<
|
Wszystko byłoby super gdyby jeszcze były opisy do screenow ale i tak sa fajne :D tylko niektóre nie potrzebnie wklejałeś bo nie ma na nich nic ciekawego , czyli inaczej mówiąc mogłeś wybrać najciekawsze i jeszcze opisy do nich dać ;)
|
SS fajen tylko troche ich zadużo, wywal kilka niepotrzebnych albo zamien je na linki bo ja 2 min czekalem zanim mi sie wszystkie pokazały, ale ogulnie wporzo.
|
Zamiast niektórych ssów widzę czerwone krzyżyki
Czyżby transfer przekroczony? =/ A tak ogólnie to spox ssy ;) tylko troche za dużo bo wolno się wczytuje |
JA wize tylko jakis napis
Phothobuckej czy jakoś tak =(
|
omg widze małe okienko z napisem photobucket.com i to na wszystkich ss
|
ja to samo co powyzszy uzytkownik :P nie wim jak to uruchomic ;/
|
To nie transfer ale zakaz hotlinkow :) Prawym na link , wlasciwosci i kopiowac linki do przegladarki
|
"Troche Nuda"
Yo ssy troche nudne bylo za duzo mogles zrobic cos takeigo : zebrac frendow i na draga isc albo na takie hunty zerki lidery itp a chodzenie na roty dwarfy amazonki itd to nuda gratz ze ci wypadl p arm z valkiri
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:17. |