![]() |
27 lvl Pall guardy ~35k/h o0
Film nie jest z żadnego ivul pk, czy 200lvl zabija bubble.
Chciałem pokazać, jakiego otsa sobie Cip'sux zrobił z Tibii. Wyciągam 27 palkiem na guardach z beznadziejnym respem, lvlem i skilem tyle co 70 drutem na tombie bez waste (bo mógłbym iść na dragi gdzie jest koło 80k/h ale nie o to chodzi). A, i nie expiłem godzine, ale po pół godzinnym expieniu łatwo oszacować. Może przyda się jakiemuś niedoświadczonemu graczowi ; p http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27489 |
nono B) gz lvl :) a na serio w 3 dni wbijesz 15 lvl ? :d
|
O kurde, nie gram palkiem ale nie wiedziałem że po update palek to taki wymiatacz. Ale jest 1 zaleta, może ludzie zaczną robić palków i będzie łatwiej znaleźć jakiegoś na deserta.
|
w 40 min wbiles 17 k expa .. i po twoim szacowaniu wychodzi 35k/h? no chyba nie najlepiej z tym u ciebie , co nie zmienia faktu ze i tak to jest niezly wynik jak na 27 lvl .. przed update to by bylo naprawde cos;P
|
No, jak na frost dragach po update 112 ek da się bić +/- 120 k/h, no to ba.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic to prawda, 3 dni z 13 na 27? to sporo i szybko jak na palka z zadnym distem. btw moge tu wrzucic link do filmu z czasow tibii 7.6 gdzie ryba swoim najtem solowal behe i byl tam widoczny moj stary palek z distem 82 uderzajacy moim zdaniem slabiej nic to cos zrobione w 5 dni. dla zainteresowanych http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8356 EDIT: sorz nie na 27 tylko 28 xD |
a na czym expiles ze tak szybko lvl biles?
i jak odtworzyc ten filmik? bo mi debug wyskakuje z tibia 8.0 i tibiacam 8.0 :/ trzeba miec tibie 7.6? |
Cytuj:
|
ten dziala ale behe.rec nie dziala
|
Ja wbilem w 3 dni grajac spokojnie palem z 13 na 27lvl. Siedzialem sobie na tombach (pacc) z moim beznadziejnym skillem 45 (na 13lvlu)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pomozcie mi sciagnalem TibiaCam TV i proboje to odtworzyc ale sie nie da.. a nie wiem skad sciagnac inna tibiacam
|
Cytuj:
@Ryba: 01:11 Valiaz [28]: moge sie nieskromnie przyznac ze 4 dni temu tu byl 13 lvl:P Nice,straciłeś ile boltów 400? a loot z 3k~ mf ci nie zszedł może zszedł ale nie widziałem lubię filmy pallów jak expią more more more plax! |
[quote=Szybki'lols;1542816]A po kij ci TibiaCam Tv? to jest zwyczajny filmik na TibiaCam.
To skad sciagnac zwykla TibiCam ?? Taka dobra,bez keyloggera? p.s mozesz mi wyslac na PW poradnik jak wlaczyc itd ;D |
Nie ma sie czym chwalic..co w 4 dni wbiles kilka lvli?
Odazu po update...sam w 4 dni zrobilem 41r pall...bez skilowania..i wyszedlem na tym ze skilami 68... [[ ; Bez wiekszego maniaczenia :) |
Cytuj:
|
Power of update... ;)
|
ja na 35 lvlu 71 dista podobnie expilem zjebali to troche dlugo ten uptade techniczny wprowadzaja moze cos ich ruszy i wprowadza zmiany
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:39. |