Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Ab'Dendriel (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=13882)

Filu 10-10-2004 20:46

Ab'Dendriel

Czego wszyscy tak lubio to miasto co w nim takiego fajnego i ciekawego??

Gonzo von Krenzel 10-10-2004 22:38

Nie wiem...
Większość polaków się tam lepi, sam nie wiem czemu.
Rybki są blisko :D. Miasto nie duże. Elfy, trolle - dobre dla początkujacych, którzy przyzwyczajając się zostają tam. Moze dlatego.

Khan 10-10-2004 22:43

Moje pierwsze miasto ever. Teraz siedze w venore.

snajper007 12-10-2004 17:29

W ab najwięcej polaków, najmniej pk. Trolle dobre na początek, potem slimy, potem zamek, masz blisko do 2 respów draga, całkiem całkiem do lvla 30 :D

Monoskar 13-10-2004 01:02

Tez mnie zawsze zastanawial fenomen Ab, zadnego bruku, lazi sie po tym gorzej niz po bagnach, jakies trawsko wszedzie, najbrzydsze i najmniej ciekawe miasto wedlug mnie ;)

Rupevef of Hiberna 14-10-2004 17:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez snajper007
najmniej pk.

NIe przesadzaj w ab wcale nie ma malo pkm tam jest ich dosc duzo moze nie tyle ile w carlin ale zawsze coś.
NAJLEPSZE MIASTA TO CARLIN I KAZZO

snajper007 14-10-2004 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rupevef of Hiberna
NIe przesadzaj w ab wcale nie ma malo pkm tam jest ich dosc duzo moze nie tyle ile w carlin ale zawsze coś.
NAJLEPSZE MIASTA TO CARLIN I KAZZO

HaHaHa, mogę się śmiać?Mój qmpel jak był w carlin padł chyba 10 razy przez pk w ciągu tygodnia, od kiedy jest w ab(miesiąc?) nie padł jeszcze ani razu. on nie thief, nie pk, nawet nie ma missclicków(skulli). Niezgodze się że w ab niema pk, ale jest ich tam bardzo mało...

joey 14-10-2004 20:08

jak już to red skule z obrzydzeniem do walki

Hallabard 14-10-2004 20:18

większość ludzi stoi przed depo i robi runki. Często 30lvl robiątest hity sobie a jak jesteśsłaby idziesz doi depo a tu przed depo ktośdla test hita puści GFB za 80/90 i masz deada. Mój kumpel stał i dostał 2 razy z fire balla za 1** ileś i 80 coś dobrze ze robil uhy i przezył

Crazy Iwan 14-10-2004 20:47

Taaaaaa w ab kręca się czasem pk, czesto ludzie na troche wyższych levelach (20-40) niszczą początkujących w jaskinni trolów.....

Shater 15-10-2004 14:14

lól

Ja dawniej tez sie nad tym zastanawiałem bo to takie brzydkie :] ale jak kiedys poszedlem na dluzej to odrazu tam zostalem. pk może czasem chodzą ale nie random pk. i polaków dużo

Glucio 16-10-2004 09:12

jak poszedłem do tego miasta to mi się nie spodobał, ponieważ jest tam właśnie dużo traw, zarośli i ciężko się nieraz chodzi. jednak pochodziłem trochę i mi się spodobało. dużo miejsc do expienia, dużo Polaków, mało pk, a nawet dużo osób tam sobie pomaga, równierz początkującym. wczoraj pewnien Brazylijczyk pomógł mi przejśc labirynt i zostałem mieszkańcem Ab:D

Heliwurab 16-10-2004 10:48

Dosyć dużo PK jest ale poza tym dobry (BARDZO DOBRY) exp i loot.waspy,różne mino,różne orci,smok,elfy,trolle,ghoule,skieletony,roty,raty i inne badziewie :D jedyny minus to te PK.mnie w ciągu..3-4 dni waliły chyba 3 PK,2 razy mnie zabili :D

Jest na Isarze,w Ab taki gosciu:103 lvl,ksywa nie pamietam początku ale dalej jest Del'toro,bardzo mocny PK.wszyscy go znają.ale go nie widziałem :D więc uważać

P.S. Khan na jakim świecie grasz? :D

Chmielok 16-10-2004 20:00

Na swiatach non pvp to pk cie nie obchodza

Tiboszek 16-10-2004 21:55

nawet nie pytaj

:) nawet nie pytaj to juest wspaniale miasto :} hehehhe

koniok 01-11-2004 09:53

Jedynym minusem jest rozmieszczenie miejsc z nauczaniem czarów. :( Jak chce sie dostać jakiś czar to wtedy trzeba azić pon cay AB :(

kuboal 01-11-2004 20:18

a na Ruberze...

Nie wiem jak na innych serwach... ale na ruberze czasami oplaca sie wycieczka do Ab, przynajmniej dla niski lvl bo siedzi tam full hlvl(co ma i zle strony-pk) ktorzy tylko siedza w depo i sie bawia ciagle wyrzucajac itemki, mi udalo wylowic z 10 backpackow i magic light wand i rozne amulety :D (A zrobilem wycieczke tylko po czary) Moim zdaniem i tak najlepszym miastem jest Kazoo, i do expowania dla palka i najta jak i dobra miejscowka( przede wszystkim spokojna) dla druta i sorka do robienia runow.

Pasorzytek 02-11-2004 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kuboal
Nie wiem jak na innych serwach... ale na ruberze czasami oplaca sie wycieczka do Ab, przynajmniej dla niski lvl bo siedzi tam full hlvl(co ma i zle strony-pk) ktorzy tylko siedza w depo i sie bawia ciagle wyrzucajac itemki, mi udalo wylowic z 10 backpackow i magic light wand i rozne amulety :D (A zrobilem wycieczke tylko po czary) Moim zdaniem i tak najlepszym miastem jest Kazoo, i do expowania dla palka i najta jak i dobra miejscowka( przede wszystkim spokojna) dla druta i sorka do robienia runow.

tyle ze w kaz niema wody

szopenfeldziarz 02-11-2004 15:15

@wyżej
W Kaz jest woda :) Albo przy parostatku albo przy drodze do Femore Hills (od środka). 40 ryb w około 1,5 minuty. :)

Adaras 02-11-2004 16:24

Ja siedzę w Ab bo lubię zieleń i elfie rzemiosło =p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:35.