![]() |
Ab'Dendriel
Czego wszyscy tak lubio to miasto co w nim takiego fajnego i ciekawego??
|
Nie wiem...
Większość polaków się tam lepi, sam nie wiem czemu. Rybki są blisko :D. Miasto nie duże. Elfy, trolle - dobre dla początkujacych, którzy przyzwyczajając się zostają tam. Moze dlatego. |
Moje pierwsze miasto ever. Teraz siedze w venore.
|
W ab najwięcej polaków, najmniej pk. Trolle dobre na początek, potem slimy, potem zamek, masz blisko do 2 respów draga, całkiem całkiem do lvla 30 :D
|
Tez mnie zawsze zastanawial fenomen Ab, zadnego bruku, lazi sie po tym gorzej niz po bagnach, jakies trawsko wszedzie, najbrzydsze i najmniej ciekawe miasto wedlug mnie ;)
|
Cytuj:
NAJLEPSZE MIASTA TO CARLIN I KAZZO |
Cytuj:
|
jak już to red skule z obrzydzeniem do walki
|
większość ludzi stoi przed depo i robi runki. Często 30lvl robiątest hity sobie a jak jesteśsłaby idziesz doi depo a tu przed depo ktośdla test hita puści GFB za 80/90 i masz deada. Mój kumpel stał i dostał 2 razy z fire balla za 1** ileś i 80 coś dobrze ze robil uhy i przezył
|
Taaaaaa w ab kręca się czasem pk, czesto ludzie na troche wyższych levelach (20-40) niszczą początkujących w jaskinni trolów.....
|
lól
Ja dawniej tez sie nad tym zastanawiałem bo to takie brzydkie :] ale jak kiedys poszedlem na dluzej to odrazu tam zostalem. pk może czasem chodzą ale nie random pk. i polaków dużo
|
jak poszedłem do tego miasta to mi się nie spodobał, ponieważ jest tam właśnie dużo traw, zarośli i ciężko się nieraz chodzi. jednak pochodziłem trochę i mi się spodobało. dużo miejsc do expienia, dużo Polaków, mało pk, a nawet dużo osób tam sobie pomaga, równierz początkującym. wczoraj pewnien Brazylijczyk pomógł mi przejśc labirynt i zostałem mieszkańcem Ab:D
|
Dosyć dużo PK jest ale poza tym dobry (BARDZO DOBRY) exp i loot.waspy,różne mino,różne orci,smok,elfy,trolle,ghoule,skieletony,roty,raty i inne badziewie :D jedyny minus to te PK.mnie w ciągu..3-4 dni waliły chyba 3 PK,2 razy mnie zabili :D
Jest na Isarze,w Ab taki gosciu:103 lvl,ksywa nie pamietam początku ale dalej jest Del'toro,bardzo mocny PK.wszyscy go znają.ale go nie widziałem :D więc uważać P.S. Khan na jakim świecie grasz? :D |
Na swiatach non pvp to pk cie nie obchodza
|
nawet nie pytaj
:) nawet nie pytaj to juest wspaniale miasto :} hehehhe
|
Jedynym minusem jest rozmieszczenie miejsc z nauczaniem czarów. :( Jak chce sie dostać jakiś czar to wtedy trzeba azić pon cay AB :(
|
a na Ruberze...
Nie wiem jak na innych serwach... ale na ruberze czasami oplaca sie wycieczka do Ab, przynajmniej dla niski lvl bo siedzi tam full hlvl(co ma i zle strony-pk) ktorzy tylko siedza w depo i sie bawia ciagle wyrzucajac itemki, mi udalo wylowic z 10 backpackow i magic light wand i rozne amulety :D (A zrobilem wycieczke tylko po czary) Moim zdaniem i tak najlepszym miastem jest Kazoo, i do expowania dla palka i najta jak i dobra miejscowka( przede wszystkim spokojna) dla druta i sorka do robienia runow.
|
Cytuj:
|
@wyżej
W Kaz jest woda :) Albo przy parostatku albo przy drodze do Femore Hills (od środka). 40 ryb w około 1,5 minuty. :) |
Ja siedzę w Ab bo lubię zieleń i elfie rzemiosło =p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:35. |