![]() |
Pułapka koło Venore
Opuściłem Rootgard i dziarsko poszedłem na bagna rozejrzeć się w szerokim świecie. Zobaczyłem dziurę w ziemi, więc wszedłem. Pod ziemią zobaczyłem wyjście (do góry) więc wszedłem. Znalazłem się w miejscu otoczonym ze wszystkich stron bagnami a tam gdzie wyszedłem znajduje się "a loose stone pile". Oczywiście nie posiadam łopaty. Jak się wydostać (od soboty nikt nie rozkopał tej dziury)??
|
Poproś kogoś, aby przyszedł z łopatą i Cię uratował :p
@down: Chodzi mi o kolegów, abo napisz na trade że potrzebujesz pomocy :D |
Ha. Problem że nikt taki w okolicy się nie pojawia :( W ogóle puchy...
|
Napisz jaki to swiat i jak mozesz to wklej tutaj screena gdzie to jest. Jak mam jakiegos chara na tym swiecie to zostawie tam lopate :D
|
Cytuj:
ale wykazałem się "inteligencją" i wszedłem na tibia.com zobaczyć kto z mojego świata jest on-line i mieszka w Venore 10 minut czekania i byłem wolny ;) |
Cytuj:
A świat się nazywa Xerena i tak to wygląda (na zachód od Venore): http://www.nzs.pw.edu.pl/~pporebsk/pulapka.jpg |
o ile sie nie myle to poza dziura istnieje jeszcze inna droga wydostatnia sie stamtad. rozejrzyj sie dokladnie wokol...
|
ehemm akurat na Xerenie nie mam noobchara a co do ssa ważniejsza jest ta minimapka w prawym gornym rogu bo tak to czasem ciezko sobie skojazyc gdzie to jest ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:20. |