![]() |
Arena Warlord mode by Fiziolasty 132rp
|
nice filmik;););)
|
MADE, czyli zrobiony/wykonany a nie MODE
@DOWN Wiesz, wiele osób z tibia.pl nie umie zupełnie angielskiego, fakt, że może nie przyjrzałem się dokładnie, za co musze najwidoczniej bardzo przeprosić, bo komu¶ to na pewno przeszkodziło. Złota rybko może spełnisz dla mnie życzenie i zamkniesz ryj? |
Mam pytanie jak poogladac ten film bo nie che mi sie otworzyć?;(
|
Cytuj:
@up To zanim zaczniesz komu¶ wytykać, pomy¶l trochę. |
heh no ryba juz odpowiedzial na twoj post :)
|
Godsaveme do kogo¶ to sie umiesz przyczepić, a jak kto¶ ci zwróci uwagę to już sie napinasz.
|
Cytuj:
I takich jak ty nie lubie na tym forum. Ehh sam nie umiesz angielskiego. I nawet nie potrafisz zauważyć że kolesiowi chodziło o mode czyli o typ areny. @topic Heh my¶lalem że te 170 mf mu niewystarczy. Ogólnie ładnie to zrobił |
Cytuj:
|
Że cie nie złapali i tam nie ubili:p
gz wykonania. |
Cytuj:
|
9/10 ;) mi sie bardzo podobał ...
|
Cytuj:
|
Wydaje sie latwe, a jednak:cup:
|
Godsaveme zacznij komentowac filmy zamiast sie kompromitowac, chciales pokazac jaki to pro english masz? Na drugi raz zamiast probowac sie do kogos za wszelka cene przyczepic skup sie na filmie.
@topic Nice wykonanie ale z wiekszym zapalem czekam na kolejne filmy w ktorych karasz noobow z br i venezueli :> |
Cytuj:
|
Film fajny.
Ciekawy avatar. Poglady czy lanserka? |
@up nienawidze brazylijczykow i mexykanow :) zagraj na solerze i bedziesz wiedzial o czym mowie:) a co do moich pk filmow.. po updacie nie jestem juz taki silny jak kiedys;/
|
Je¶li ta odpowiedĽ była do mnie, to podejrzewam ,ze 99,9% ludzi,którzy patrza na ten avatar nie mysli "ma go na pewno bo nienawidzi brazoli i meksykanów w grze". WeĽ pod uwage,ze kojarzy sie głównie z wujkiem Adolfem i jego harcami równiez na terenie naszego pięknego kraju.
Swoja droga dziwne jest,ze nie mozna nosic koszulek ze swastyka,ani celtykiem,a koszulki z napisami CCCP i z Che Guevara,mozna kupic w kazdym sklepie i to jest trendy. P.S: Swoja droga nie jestem nazista;) |
Hmm byc moze tak.Wg mnie sfastyka jest symbolem sily,doskonalej strategi i inteligencji.Bo nie mozna chyba powiedziec ze hittler byl glupi jak 99% naszych politykow.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:03. |