![]() |
zakładam ten temat bo potrzebuje avatara praca dowolna ma być związany z moim nickiem
|
|
to z noobem dobre. :) koleś ma poczucie humoru :) heh
|
'Potrzebuję' , 'ma być' ......... a 'proszę' gdzie?
Ten avacik Besna - fajny. |
http://www.pctweak.net/av.jpg
Fajny? Mam nadzieję, że będzie ci się podobać. Siedziałem nad nim baaardzo długo :). P.S. Nie kasujcie tego tematu!! Błagam! Jest mocny! :D |
moim zdaniem lepszego ci nikt nie zrobi
http://img75.exs.cx/img75/7599/fox.gif za***iste nie? sorrki ze nie ma tam "mam cholernie dlugi nick" no ale sie nie zmiescilo chcialem jeszcze " minoski rulesss" albo "dawajta avatary bo jak nie bo w ******* :D :D "chlopie jak bys poprosil to moze by cos ci dali, zobacz moj temat jak to sie pisze a nie ;) |
|
:)
narazie powiem prosze aby zrobić jakiś fajny
a co limenu za chwile wkleje jak avatar tymczasowy :] |
:) ansers
@besn dzisiaj widziałęm że ktoś używa tego avatara
@gonzo von krazel ciekawe ile nad tym siedziałeś :) @Gokufan z tego co widze twój stary avatar z napisem gokufan w avatarze był lepszy niż ten co masz. A założyłem ten temat tylko po to gdyż Ganwille miał mi zrobić ale termin minął już tydzień temu z góry mu dziękuje oczywiście ganwille-owi |
|
Cytuj:
|
|
Dr.Unknown
hehe..sam sam, ale ze zdjęcia :P Znaczy, patrzyłem na zdjęcie i rysowałem, żadnych podkładów. |
Ja używam avatara Besna... THNX BESN :D :D . jeszcze musze go przerobić jak pozwolisz ;) .
|
Dostałem na e-maila coś
Dostałem avatara za chwile ponien się zmienić a przy okazji co wy macie z plastyki :] Podziękowania dla wszystkich ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
o jezu... fox, ale ty masz piękny avatar..mmmm...miodzio. Też chce taki, jest piękny, niezwykły, wspaniały, idealny i ta głębia.(joke)+
|
ej jakbym chcial to bym ci taki avatar odwalil ze bys mu sial klop se pod kompa podstawic pod kompa bo byś SRAŁ z wrażenia ale.....
nieche mi się :P:P |
Cytuj:
Fox, już ten co Ci dałem lepszy:p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |