![]() |
Solo Pall vs Dragon
Siemka!
Mam Palla ze skillami 52/40 i chcialbym sie wybrac na dragona. Lv 17. Nie wiem jak będzie wygodniej, czy jak będę uciekał, czy kiedy będę tuż przy nim. Znalazłem takie fajne miejsce gdzie jest resp dragona i dużo przestrzeni do uciekania. http://img178.imageshack.us/img178/1808/dragoz4.png Proszę o odpowiedź czy mam z nim jakieś szansę? Czym walić? Bolty czy arrowy? Co zabrać ze sobą? Jakieś runy? Proszę o jak najszybszą odpowiedź. Pozdro! |
siemka,
tam jest najllepsze miejsce do solowania dragona duzo przestzeni i mozesz se znim biegac, wez bp manafluid, najlepiej bolty i hmm pzdr |
POWINIENEŚ dać radę... Jednakże gdy Twoje hp spadnie poniżej fulla, nie wahaj się leczyć... Tak tak, zaraz usłyszę, że combo ~350 hp jest niemożliwe - sam również w to nie wierzyłem - do czasu gdy w czasie jednej tury dostałem combo za 370 i ujrzałem piękny biały napis.
Weź bolty i kuszę - padnie szybciej ;) Runy - ofc. UH i IH Sam tam solowalem draga - 14 lvl, 59 dist ;) Czasem było ostro ;P @edit: Up - hmm? podczas gdy uderzy z nich za 15? IMHO lepiej bić trochę dłużej ową bestię a nie mieć exhausta na leczenie |
I mi sie przypomniało solować go z Mana Shieldem czy dobić 20lv i robić exhaust z exury vity?
|
na mana shieldzie soluj jak cie hitnie to mf i git B)
|
Wyprawa na smoka z twoimi skillami jest nieco ryzykowna:confused:
Dobij do 65 dista i nawalaj z kuszy. Wtedy będziesz je mógł zabijać w większych ilościach:) |
bolt + hmm i powinien szybko pasc jakby co miej ihy/exura gran nie powinno byc probilemow ;) ale uwazaj na pasek hp
|
Ja powiem tyle: swoim palem 25lvl 62 dista soluje w tym właśnie miejscu draga z palcem w dupie. Czasem nawet exurki nie puszcze :) a max to 2 uhy mi schodzą ale to rzadkość.
|
A to smok aż tak daleko będzie dosięgał jak ja mu uciekne? Myślałem że nei doleci.
|
Przy takich skilach po pierwsze będziesz miał waste, po drugie łatwo będzie Ci dednąć na tak niskim levelu. Zapraszam do poradnika jak zabijać dragona. On wyjaśni Ci to wszystko najlepiej...
|
Nie pomógł mi ten poradnik.
|
Hmm.. jak stwierdzili moi poprzednicy bedzie to bardzo ryzykowne.. chociaz zawsze mozesz sprobowac, polecam Ci kusze lub royal spearki, oczywiscie minimum bp mf'ow i kilka uhow na wszelki wypadek ;) ja na 20 lvl'u solowalem draga ze skillami 61 wiec Ty nie masz duzo gorzej :P oczywiscie radze biegac z nim. Powodzenia !!!
|
Czyli uciekać nie polecacie?
Myślałem ze bedzie lepiej wiejąc. |
Cytuj:
@topic ja solowalem 17 palkiem z mana shieldem "utamo vita" bolty, bp mf. Jak we mnie uderzył mf i po sprawie. Pozdro i Powodzenia!:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:08. |