![]() |
Beholder glutoplujek:|?
A więc. Byłem dzisiaj huntować na BH na bagna...całkiem miły loot i exp...ale do rzeczy- patrze..zrespawnowal no to ide. I zanim zdążyłem do niego dojść walił we mnie czymś w rodzaju "gluta" (tak to wyglądało-jak zielona kropelka).Nie zadawał mi tym obrażeń gdyż przyjałem na zbroje. Pierwszy raz się z tym spotkałem. A juz długo huntuje na BH po Updacie. Ktoś jeszcze się z tym spotkał?
|
Może miał katar? Zima się zbliża...
|
RE:kemotk2000
Ale żeś się wysilił. Ontopic Beholder po update dostał 2 umiejętnośći:Mana Drain i Soulfire. Ten drógi to chyba ten glutek o którym mówiłeś. |
sptkalem sie z tym
spotkalem sie z tym bh zyca tym z odleglosci ale u mnie bylo to biale jak walnol ztracile praiwe cale zycie potem sie ih'nlem weszlem ale drugiegi ataku nie przezylem i na ekranie byl napis you are dead
|
Heh Soulfire jest czyms w rodzaju HMMa tyle że obrażenia są od ognia i jest nieco silniejszy, a ten "glutek" o którym mówiłeś (też się z tym spotkałem) to pewnie poison arrow (cos jak u cobry)
|
Cytuj:
hmm - podstawowy, zabiera ~35hp summon skeleton - summonuje skeletona soulfire - czar soulfire, zabiera ~20-30hp mana dragin - do 25 mana potrafi zabarac arrow - atak strzala, do 15hp zielony glutek - baardzo rzadki atak, do 20hp potrafi zabrac. |
Cytuj:
Summon-patrz wyżej Soulfire-teraz to dostał Mana DRAIN-mniej więcej 25, czasami mniej, czasami więcej(po up) Arrow-w życiu tego nie widziałem(może było przed up, ale nie jestem pewnien) Glutek-chyba jeszcze żadziej niż arrow(jak wyżej) Najczęściej wali z hmm. Zdaża mu się tylko summować, ale najczęście wali właśnie z takiej magii. |
Cytuj:
|
heheheh "g;utoplujek" dobre :D :D
nigdy tego zielonego gluta nie widzialem arrowsow zresztą tez ale z hmm (albo soulfire) zabiera sporo |
@dwimenor : wymienilem wszystkie ataki, zeby potem nie bylo, ze "hmmy jeszcze sa!!".Wiem, ze byly one przed update ;). Btw : przypatrz sie. Nieraz leci w twoim kierunku zwykly arrow. Rzadkie bo rzadkie ale na 100% jest.
@masterM : bylem. Dwa dni temu. Ja napisalem obrazenia SREDNIE a nie max :P |
Ja mysle ze jest to mana drain. Zaloz se e ringa i zobacz jak ktos ci hita zobaczysz ten sam efekt.
|
Re:Nekromanta
Dopisałem tylko które były przed, a które po Up, poto zeby nie było pytań w stylu"Co było przed, a co po??" |
a czy ja bym sobie poradzil z beholderem ze skilami 51/49 przed updatem je tluklem ale po udacie nie probowalem bo slyszalem ze sa duzo mocniejsze?
|
@UP
Bez uhów nie dasz rady, ja biłem 21lv knightem (57/56) z skull staffem i medusa shieldem i mi 2 uhy poszly. |
Warlock- dziwne, ja swoim druidem na 23 levelu (skille 21/23, drag hammer) rozwalałem beho z broni(przed update) bez żadnych czarów.Tylko mi 2x ExUrA poszła.
|
Cytuj:
|
Moje skille 59/57 (nie powiem jaki poziom bo to nie wplywa na obrazenia) i najczesciej nie schodzi mi wiecej niz 100hp nawet gdy mnie bija przy tym dwa ghule. Walrock nie wiem czemu Ciebie teak tną.
|
@UP : temu, bo ty pewnie masz ~35lvl. On uha sie za mniej i ma mniej hp, wiec woli uhnac sie na yellow niz dostac kombo na redzie i pasc ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:07. |