![]() |
Jak zabić gsa ??
No wiec tak jestem paladynem na 22 levelu ze skillami 60 i p setem.
I teraz powiedzcie mi ktory musze mieć level skille i wogole zeby zabic gsa, bo kiedys juz na 24-25 mozna bylo spokojnie przed nim uciekac i walic z beltów/strzal a teraz ?? |
Teraz aby gs cię nie przegonił musisz mieć naprawde wysoki level na filmiku widziałem jak GS doganiał Palka na 71 levelu z bohami. Myślę że jak chcesz by cię nie dogonił to minimum 70lv. bohy, utani hur, time ring.
Jakie skille? Myślę że 70+/70+ to minimum i level co najmniej 35 oraz mlv 15 bp sdków, k-set i zabijesz. Radze poczkekac do 50 lv bo bić Gsa na tym levelu to będziesz w tyle z kasą. Jezeli idziesz na Gs'a to polecam blokerka. |
Mozesz wziasc tez blokera i isc na maly "gs hunt" w stylu :
http://img.photobucket.com/albums/v4...aven/walka.jpg http://img.photobucket.com/albums/v4.../lurowanie.jpg |
A jakie skille i eq powinien miec bloker???
|
65-70 shielda powinno wystarczyc.Eq to jakis k-set, dobra tarcza (vamp / medusa), wh i jakas bron.
|
Eh, to lepiej siupaj na dragi gdzieś na powierzchni, walisz z boltów, uciekasz i uh jak potrzeba. Bardziej bezpieczne....A ty już dasz sobie rade :PJa palem ze skillami 60 w dis i lvl 15 zabiłem draga z użyciem 6 uh :P
|
a co do tych zdjec to gdzie to jest ??
Bo z blokerem nie bede mial problemów mam dwoch knightow powyzej 40 levela tylko czy to jest opłacalne ?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dragi
Jeśli juz o dragach mowa to podajcie mi jakies fajne miejsca z dragami bo ja znam tylko cztery.
Jeśli wam sie chce to nie obrazil bym sie jakby ktos mapke zapodal albo cus takiego :D |
Lollllll jakie bajki 50lvl bohy i utani hur i gs cię nie dogoni sprawdzane na pohu 48lvl utani hur i bohy też przeżyłem...tyle że nie strzelałem tylko uciekałem 50lvl i zabijesz bez niczego jeśli nie masz lagów
|
Ubiłem tyle gsów, że możecie mi wierzyć ;p
Na Gsa 60lv+bohy-wtedy macie taka samą prędkośc jak on, wiec jeśli wiecie gdzie biegać to łatwo dziada zabić Na 50lv +bohy+utani hur też można próbować |
Widziałem film jak palek 45 lvl z time ring + bohy zabil gsa bez chocby utani hur. Chociaz przy koncowce gs byl bardzo blisko niego i wydawalo sie ze nie przezyje ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:15. |