![]() |
Citzen Outfit...
Zgodnie ze wszystkim uzbierałem 100 chicken feather 50 honeycomb i legion helmet.
Ide do NCP Hanna w Thais i mówię: -hi -hanna pyta sie czego potrzebuje -Outfit -hanna mówi ze jest tylko dla PACC... Na stronie pisze, że jest to tez dla graczy z Free Account.. Co mam zrobić? czekam na opowiedzi z góry dziękuje!:) |
Wszystkie addonny sa dla PACC.
|
Outfity dzielą się na trzy grupy:
Standardowe - Dostępne są dla wszystkich graczy. Premium - Dostępne są tylko dla graczy z Premium Account Quest - Dostępne dla graczy z Premium Account po wykonaniu określonego Questu. W poniższych tabelach przedstawiono wszystkie outfiry dostępne w grze. Standard Outfits Citizen Outfit Hunter Outfit Knight Outfit Mage Outfit (tylko męski) Summoner Outfit (tylko żeński) Tak pisze na Tibia.pl i ztego wynika, że ten oufit jest dla FACC i PACC. |
Addon i outfit to nie to samo.
|
O em gie;<
To było wałkowane już 3497064760 razy.. No pacc= no outfit |
Czyli mam rozumieć, że jezeli jestem FACC to nie mogę mieć tego Outfitu?
To jak mogę ten Outfit zdobyć? |
Cytuj:
A żeby go mieć musisz kupić PACC Trudne to, co nie? |
Mam rozumieć, że jak jestem FACC to nie mogę mieć tege outfitu?
Ale przecież pisze, że jest to outfit dla każdego gracza czyli dla takiego z premium account i free account!!! |
Cytuj:
ADDON - DODATKI do ubranka które nie są dostępne dla FACC Chodzi o to, że możesz mieć ubranko ale nie możesz mieć dodatków do tego ubranka. Mówiąc inaczej, możesz mieć browar, ale jesteś niepełnoletni więc będzie to bez;)alkoholowy browar... browar dla facc, ale alkohol do tego browara tylko dla pacc, rozumiesz?... bo bardziej łopatologicznie tego się nie da... :baby: |
Dzieki, że ładnie to wytłumaczyłeś wreszcie to rozumiem.:cup:
|
Outfity dla facc masz od poczatku zalozenia postaci! To sa te standardowe ktore nosisz. Mozna zdobyc takze nowe outfity ale warunkiem jest PACC ! Addony to sa dodatki do outfitow standardowych ( zeby miec addon przy standardowym tez musisz miec PACC ! ) i do outfitow ktore mozna zdobyc. ROZUMIESZ?!
@Down Wreszcie , ufff :P |
Nie Masz Pacca nie masz addon chyba proste nie?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:49. |