![]() |
Fake czy nie?
Witam.
Moglibyście ocenić czy ten screen poniżej to fake czy też nie? Ponieważ pewna osoba ma co do tego wątpliwości i nie mam jak jej to udowodnić ;) Chodzi mi głównie o napisy. http://img340.imageshack.us/img340/4155/saymeqec7.jpg Z góry dzięki ;) |
to zdanie w panelu PM na samym dole to fake. Inaczej wygląda np. "y", "a", za małe odstępy...
|
Fake. Tekst Sayemq'a za nisko.
|
Cytuj:
|
Od dwukropka do undead jest za daleko.
|
Witam
Witam
To bardzo ładnie zrobiony fake :) Po 1 ;tekst po 2 ;Nigdy w venore nie byłem ( Nie lubie błota ! ) ale Poison w depo ?:D |
na pierwszy rzut oka mozna pomyslec ze nie fake ale jak sie przygladniesz to widac :P.
to nie jest veno tylko kazo i tam juz nie ma dp. |
Cytuj:
|
Fake jest słaby...
1. Tekst. Widać na pierwsyz rzut oka że jest wklejony z painta. Zbyt wyrażny w tibi jest mmniej ostry. 2. Ten kto robił tego fake-a nie pomyślał że łatwo sprawdzić jak można dowieść ze to fake. Postac Say~~ - ma 31 lvl na ss 23 na rl - Say jest knightem na rl a na ss chyba pallem - postać ma 200 soula chociaz nie ma propocji i jest facc 3. Kolejny błąd to ss w experience postać ma 33 lvl a oknei rozmowy 24 Ten kto robił tego faka musi sie sporo nauczyć. |
hohoh, prawdziwy z ciebie "Kollumb"...
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Name: Valado Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 32 World: Danubia Residence: Kazordoon House: Tunnel Gardens 7 (Kazordoon) is paid until Aug 06 2007 Last login: Jul 15 2007, 22:38:36 CEST Account Status: Premium Account Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:13. |