Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Koniec z tibia... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=13918)

SouD 11-10-2004 15:47

Koniec z tibia...

Witam.
Chcialbym was pozegnac poniewaz koncze z tibia shaczyli mnie po raz 2 na tej samej postaci zabrali wszystko skille spadly bo narobili dedow i odechcialo mi sie grac poniewaz mialem skille 56/53 a teraz 54/51 wszystko mi poszlo pracowalem nad postacia 2 tygodnie i juz mam dosc zegnam wszystkich :(

krystian14 11-10-2004 16:01

Why???

Po co odrazu kończyć z tibią.Może zrób nowego acconta albo nie wiem.Ale po co kończyc????

SouD 11-10-2004 16:06

Sluchaj

Sluchaj najpierw 66lv na antice mialem shakowany i zrookowany
Potem druida na Valorii znudzil mi sie druid ale dalej mam
potem knight na lunarce fajne skille i wogule shaczony pierwszy raz to gralem ale juz 2 to przestalem i juz mam dosc tworzenia na nowo postaci ty poswiecasz 2 miesiace naa taki 50 40lv i skille 80+ ktos haknie i koniec 2 miesiace na marne...

Czarniawy 11-10-2004 16:08

to wyobraz sobie stracic wszystko 3 razy najpierw na lvlu 23 potem 40+ i 50+, nie pamietam juz dokladnie i gralem dalej a ty sie przejmujesz skillami ktore mozna odrobic w pare godzin.

SouD 11-10-2004 16:11

Hm

Nie pare dni tylko pare tygodni

Mr Brzydal 11-10-2004 16:26

Jeśli mam być szczery to totalnie mi wisi czy kończysz z tibia czy nie, ale mi sie wydaje, nie powinieneś rezygnować tak łatwo... Zawsze to mozna odrobić, a poza tym masz i tak lepszą postaćod mojej :P.

Wenter 11-10-2004 16:37

hmm

ja tez skonczylem z TBa skasowalem char ktory robilem rok czasu co ci doradzic po pierwsze zadaj sobie za***iscie wazne pytanie co chcesz w zyciu robic a potem zacznij to robic :P:P a tak serio wywal wszystkie cheats tzn: gg, mc, i inne tego typu schizy i przeskanuj system dobrym antywirem Keylogi itp rozumiesz
Jak to zrobisz mozesz grac i gwarantuje ci ze cie nie schacza PEASE!!!

SouD 11-10-2004 20:49

eh

eh Qmpel mnie przekonal ale i task bede gral moim druidkiem bo knighta raczej stracilem...

Abdul 11-10-2004 20:57

Hmm moze przestan kozystac z nielegalnych programow? typu MC,tibiaGG,tibiaBOT? moze wtedy nie ebda ciebie haczyc?

Shardzik 11-10-2004 21:11

Ejj, weźcie skończcie z tematami: "Kończe z tibią", "żegnajcie", "tibia sux"... to poprostu :spam: nic więcej, ja też zakońcyzłem granie w tibię, lecz się nie chwale, a to że shackowali, to mozna temu zapobiec, firewalle, anty spywary, i inne progsy, w szczególności nie można sćiągać jakic tibia GG, i innych gnojów, a jeżeli chcesz żeby ci współczuli, i potrzebójesz wsparcia, to powem brzydko: Psycholog czeka na wizytę z Tobą
Proste

noxlif 12-10-2004 18:20

No jak nie chcesz grać to nie graj. Ale zuwazylem ze grasz drutem, a te skille spadły ci tylko o dwa. Wystarczy jeden dzień treningu, i nie dosyć ze wyrównasz skille to jeszcze na pewno jakieś wskoczą. Ale rób jak chcesz... :P Do niczego Cię nie zmuszam.

KulKa 12-10-2004 18:27

Jak chcesz to nie graj :evul: , dla mnie lepiej bo bedzie sie latwiej dostac na server :tongue: :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57.