![]() |
Addon czy eq
Mam następujące eq : Arbalest , Crown Legsy, Boh, B robe, p ammy i odnośnie tego pytanie. Czy sprzedać eq zostawiając Bohy i chodzic w p secie i zrobić jakiś lepszy addon czy dalej all kase przeznaczyć na eq. Jeśli Addon to jaki ? Myślałem nad full warior ale gdy dostałem oferte za dragon claw 1,1kk to dalem spokój .
Ceny Addonów na moich światach : Barabarian 1,3kk Assasin 1,3kk Summoner1,4kk wizard 350k oriental 1,6kk warrior -zależy po ile kupisz Dragon Claw a cena wacha się od 500k- 1kk+ I teraz jaki addon najbardziej pasuje do palladyna? Mogę skołować kase na prawie każdy addon który doradzicie ? Czy lepsze będzie eq? |
Chodz w tym długim płaszczu (tam gdzie jest addon z vialami) ubrany na czarno. Addony sux ; )
|
-po co sprzedawac cos co sie juz posiada ?
-po co paladynowi kupowac lepsze eq niz masz ? Z tego pktu w ktorym startujesz sprzedaz twojego sprzetu za wiele cie do addonow nie przyblizy wiec najrozsadniejsze bedzie po prostu zebranie kasy pozostawiajac na sobie to co masz. |
Cytuj:
|
zostaw eq i zbieraj sobie gs silki na assasina ;) reszte tez mozesz sam zdobyc teraz palkiem wejdziesz wszedzie i zawsze wyjdziesz z zyskiem :)
|
Full hunter/ barbarian rox ;d
|
Barbarian rlz :-)
Polecam quest na addon barbariana ;] |
Ja radziłbym Ci zrobić Citizena(wszystkie addony-bardzo mały koszt), lub Shaman(tu trzeba mieć banutke). Tak w ogóle to nie powinieneś nas się pytać tylko sam wybrać outfit+addony jaki Ci się podoba, a nie innym. Po drugie nie sprzedawaj niczego, tylko zbierz kase.
|
Cytuj:
@topic zostaw takie eq jak masz nie rób zadnego addona ahh i aola kup :) |
Zrób wizarda, ładnie się prezentuje w ciemnych kolorkach albo huntera, też jest ładny i pasuje do paladyna/
|
Lol.
Co to za pojebany świat że full Summoner kosztuje 1,4KK. Na Morganie byś na loozie za 600k kupił, a Dragon Claw za 100-200K, a Full Orientala sprzedaje gość na loterii, a gdyby wykupić wszystkie losy, to wychodzi 1KK, a musiało mu to się opłacać, bo inaczej nie orbiłby loterii, więc cena jest dużo niższa. Współczuję świata. :confused: @down Cytuj:
Jak zrobisz to napisz, to ci powiem GZ Mógłbys chociaż kitu nie wciskać, że cię na to stać... . |
"LOL masz Arbalest i bez aola latasz GZ rozumu
@topic zostaw takie eq jak masz nie rób zadnego addona ahh i aola kup'' Niestety zapomniałem napisać , a ty odrazu z mordą , przynajmniej mnie stać na aola . Wymieniłem tu tylko te addony które mi się podobają. A citzen to już mam zrobiony . |
Ja zrobił bym orientala lub Warriora. Assasin bez addonów jest ładny, tylko kolory musza być dobre. Barbarian i Hunter też ujdą. Summoner i Wizzard jak chcesz(ja bym nie robił). A nad mage nie myślałeś? Bez czapki :D. Nawet ładny jest.
|
Summoner
Ja uwazam ze najlepszym outfitem i addonem jest SUMMONER. Wyglada Super i pasuje do paladyna ;) Jak kupie pacca to na bank go sobie zrobie. Mozesz ewentualnie jescze huntera, ale to zalezy od Ciebie:)
|
Barbarian RoX
Barbarian outfit rox. Z tych co wymieniles do paladyna moim skromnym zdaniem najbardziej pasuje Asassin.
|
Zbieraj sam na addon, bez kupowania itemow, wieksza frajda nawet z latwego addonu ;)
btw. kazdy addon z dobrze dobranymi kolorami jest ladny:) edit: @ a co ma out do voc'a ?-.-" |
Mi do palka, pasuje najbardziej hunter, barbarian i assasin.
|
Cytuj:
blon ja powolutku zbieram na barba bo to jedyny out ktory przedstawia moja postac czyli axe fightera ;) nie ma zadnego innego bardziej odpowiedniego dla "knighta walacego toporem" |
zrob sobie barbarian/assasin/warrior full bo najladniej wygladaja
do palla najbardziej pasuje full hunter |
Peleryna rządzi xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:58. |