![]() |
Legendy Aldory!
Jest taki temat o legendach Furory to może coś o legendach Aldory ;d.
|
A dlaczego mnie tu niema?:>
|
wybrałem inny ponieważ widzę że brakuje tutaj mevara jak i seth-drone i paru inny graczy którzy walczyli przeciwko BW :)... wiem nie grasz od początku aldory to po co zakładasz taki temat?;>
|
Masakrowiec, nie gram na Aldorze, ale znam jego name wczesniej niz innych poznalem. W dodatku pamietam jakas jego akcje jak zabil kolesia na UE, co go zaczal atakowac i tak go zapamietałem xDDD
|
Kiper~
//Metek. |
lol zapomniałeś o największych legendach ... gdzie tam Kiperlana? Mevar ale jest Nemtor to spoko były jeszcze del'nabo itp. dużo osób nie potrzebnych jest a potrzebnych brakuje...
np. po ch*j tam Roshar? jak to sprzedany char... i jeden z największych debili świata albo czym zasłużył sobie Sir Native? skillami? widziałem teraz jest jakiś 58+ek co ma skille bliskie 100 na aldorze :P albo Brainn ten tam po co? lub Shael? Wizak? Ron? Myślę, że największymi legendami są Kiperlana, Mevar[Nemtor], Eli, Masakrowiec i inne gwiazdy, których nie pamiętam liczą się ludzie którzy walczą od początku serva a nie którzy kupili chara i zbanowali pod dp carlin... waląc UE. ELO. |
JA głosuję na:
- Friiko Pall - Gloomy Chooper - Masakrowiec Na koniec nieustraszona Kiperlana :) A czy możecie powiedzieć co się stało z jej acc? Widziałem filmy z jej udziałem. Dla mnie Legendą jest gilide: Anima i Siejnik. Siejniki ciężko walczyły z (najpierw z Cursed, a potem z Corrupt). Takie nuubki a miały fragi. Gitez Hail KoD //<v>\\ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kiperlana ;] edit: ho ho bym zapomnial o Royal Mazio :) lub Don Mlaskanoo |
A dlaczego nie ma Mevara?
Pewnie nawet nie wiesz kto to jest. |
#Pan Kracy
Zgadzam się z Tobą :) _____________ -Kiperlana -Royal Mazio -Don Mlaskanoo -Mevar -Wojowniczy Pall -Eli S~ |
Noo Mevar to była legenda, prawdziwa legenda. Postać nie była online około roku a i tak była najlepsza w distance fighting. Gdyby nie delate, może nadal by był liderem tej kategori ;] .
W ankiecie jeszcze nie ma kilku ludzi których napewno pamiętają starsi gracze z Aldory,są to wszyscy Del'Impro. Chyba największy level mieli [CHAR]Adrayen Del'Impro[/CHAR] i [CHAR]Mefi Del'Impro[/CHAR]. Niestety hacki,rooki zmieniły ten stan rzeczy ;/ . Szkoda że w ankiecie nie ma Aldruhna i Paranoika,ale wszystkich ciężko umieścić. Ps. Zagłosowałem na inni,czyli ci którzy wimieniłem wyżej. ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Teraz trochę legend: -Yulop Del'Nabo, Masakrowiec, Nemtor, Eli Stormstiker, Mevar, Kiperlana, Wojowniczy Pall, Wilaggio, są to osoby które najbardziej zapamiętałem :D |
Witam
no no dobry temat ... Cytuj:
Barinn ? Ron montegro ? Sir Native ? Roshar ? Shael Elvenwood ? - sprzedane konto 45487310154098 razy .... a tak wogulę to ja sobie wypraszam ??????????????????? Ald będę wredny :P CZEMU NIE MA ALDRUHNA NAJWIEKSZEJ LEGENDY ALDORY :D:D:D ?? ... no i mnie xD |
Eli Stormstriker, Paranoik i ww o/
to tyle ;d i ja ofc:p |
Herodes Von Dracula
Wojowniczy Pall Kiperlana Pizuka Masakrowiec |
Kiperlana
Gracze , którzy grali na początku Aldory napewno wiedzą kim on był. Może za dobrze na servie nie zasłynął ale był dobry. Po Kiperlanie , Masakrowiec (stary owner oczywiście). |
@Vagraav
Ciebie nie ma, bo po co... Jaka z Ciebie legenda Aldory? (tak, wiem, nie mówiłeś tego poważnie, ale nie mogłem się nie dojebać :P) |
Legenda (łac. legenda - 'opis żywota bądź wydarzenia')... Powinno odnosic sie do osob ktorych juz nie ma na Aldorze.
Dla mnie to napewno z poczatkow w kazo to: Herodes/Ulath Von Dracula to napewno, Kiperlana raczje tez, no i Mevar. Puwizol, Kirvana, Varana(nie pamietam jak to sie dokladnie pisalo), pamieta ktos te osoby ? xD !! Bukiet !! A KTO PAMIETA TEGO PANA xD ? Sporo jest legend, z tych co sa tu wymienione jest ciezko wybrac kogokolwiek. Dla mnie legendami na aldorze sa: Lootownica, Motyl pogromca bobrow, Bukiet, Ron Montegro, Keisuk Cichy oraz Yoshumitru [chodzi tu o ownera z rzeszowa, tego co gral do ~110, no i Nersona :) tego co go zrobil], szacun dla goscia co sie zwał Umyj row... ech... to byly czasy... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:08. |