![]() |
expo i skille pałkinsem
mam pytanie mam 15 palka z 49 distem i 32 shieldem na swiecie no-pvp...do jakich skilli musze trenowac aby expic juz bez problemu, najwyzej doskilowac....i na czym mam expic...aha nie mam pacc
|
Najlepiej doskillowac do 75/80 skilla a potem expić na guardach i dragach.
|
Cytuj:
Doskilluuj do 45dista wbij 13 lev i mozesz spokojnie expic na ghostlandzie albo wez speary i na soldki oraz guardy (pojedyncze respy) |
Cytuj:
|
Po update skilasz do 65 dista na 20 lvl a dalej tylko expisz chyba ze z nudow mozesz pojsc se na slimy z kamyszkami potem o podobijac skile
|
Zartujecie? o.O
On odrazu moze pojsc sobie na gurdki, soldki, cycle z lukiem. |
Taaak... paladynem do 80 shieldingu.... tak do zimowego update sie może wyrobisz... jezu... nie wiem co mu du 80 shielding jak bedzie zapieprzal w dwarvence do 40 lvl... myślcie ludzie. 70 dist? to może podeślij mu z 20k na kamyki? imo guardy sux, przeludnione, więcej ludzi niż guardów ;\
cyklopy? where? -.- możesz spróbować jakieś mino... może mino tower obok kazo... senja troszke nie bardzo, bo nie przejdziesz maga... przemecz sie do 30 lvl. Szczerze to nie bardzo wiem, gdzie mógłbyś dobrze expic na facc area... |
Nabij 60 dysta i spokojnie możesz na mintwalin iść.
|
Po updacie wystarczy ci 50 dyst zeby na guardy isc.Polecam dwarf hell.
|
Wygodnie sie expi palkiem na amazon camp obok Venore.Ja tam expiłem gdy miałem mniejszy lvl.
|
Cytuj:
A potem juz mint :> //Volter ;) |
Cytuj:
Fes~ \o |
za duże bagna i za dużo krzaczorów koło amazon camp - nie mogę tam dojść ;p szukałęm a jedyne na co natrafiłem to beholder, a jak nie miałem fooda to skorpion i ded ;[
|
Cytuj:
Jemu chodziło o to, by dobić do 75 LUB do 80 dista a nie do 80 shielda mózgowcu. Emcess. |
Luuz.
Ehh.. ja osobiscie po tym nowym update 8.0 to zrobilem sobie 60/45 i juz chodze lajcikikem na : ( Beho , ds , cyclopsy , dwarf guard ) od czasu do czasu wybieram sie na Dragony , na 30 minut ;> tak wiec jak chcesz mozesz podtrenic se skille i wio ;M 8o
|
Kur** !!!!! Było miliony takich tematów noobie!!! Poszukaj zanim coś napiszesz !!! A co do wszystkich ludzi... On i tak was nie posłucha... bo koleś co umie grać nie pyta sie na forum tylko idzie sam sprawdzić!!! X(
Idź na raty pod Thais albo Demony... Edit: Spójrzcie tylko na Temat "expo i skille pałkinsem" ... widać ,że to jakiś zasrany 10 latek myślący ,że napisze coś mądrego na forum...Help me plz!!!! |
Idź expić na soldy do 25 lvl, a potem na guardy z royal spearami.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:17. |