![]() |
Skilowanie Kiną na 90+ skilu??
Witam! Mam dość dziecinne i nobowskie pytanie, czy ktoś ma jakiś pomysł na czym skilować 95 knightem na 90+ skilu? Chodzi o świat non-pvp, od poczatku skilowalem na slime ale teraz wchodza w niego hity 20-35 wiec nie ma mowy o efektywnym trenieniu, wiem że skilować na 90+ zbytnio się nie opłaca ale narazie mogę robić tylko to ze względu na neta.
Proszę o jakieś propozycję ponieważ samemu stracę wiele więcej czasu na testowanie wszystkich potworków =] |
Ja bym spróbował na cyclopach bo one mają dość dużo defa.
|
heh też mam z tym problem, proponuje spróbować technikę z monk'iem :]. Lurujesz monka i jakiegoś słabego potworka i klepiesz :). Ostateczność to chyba Dwarf geomancer bijący zsummowanym monka albo ghoul bijący zsummowanego monka ;p.
|
Tak na marginesie: obojniak? Skoro gracz "kiną" czyli co samica knighta? Dziwne. Chyba, że chciałeś napisać kinem to rozumiem.
|
Najlepsze wyjscie to trening na geo.
|
...
ja 80 kiną mam problem ze skillowaniem.. .te slimy padają jak głupie... :/
|
Cytuj:
|
Zrobiłem test-16 skill cluba, crowbar i full def-slim pada po ok. 30 sec :(
Praktycznie nie da się już na nich skillować ;( |
da sie trenowac na slime ale max do z 40 lvla a nie kurde na 70+...
zostaje wam geo lub monk ale do tego juz trzeba eq + lvl a nie 20 lvl z skillem 90+ na bocie... |
:d
Ja mysle ze na cyklopach, monkach albo demon skeletonach duzo def. maja!:P
|
Re:
Cytuj:
@topic Ten z geo mógłby być dobry. Chociaż mój znajomek na 89/89 skilluje tylko i wyłącznie na dzikim monku. |
Ja mam knighta skille po 65 i jush dosyc szybko padaja ale da sie wytrzymac
Ja proponuje Dwrfy guardy,cyce i z tym geo to niezly pomysl a jesli chodzi o DS'y to odpadaja za duze waste chyba nie jestem pewien:baby: |
DSY??
A SKILOWALES KIEDYS NA DSIE?? dlugo bys nie wytrzymal. |
Cytuj:
|
Cytuj:
TOPIC: Skile nawet nie mają tutaj tyle do gadania co lvl. Dlatego jedni mówią: ja tam 80/80 i bez problemu, a potem jakijś gościu wyskakuje że ma 16 cluba i nie da się skilować. Bo zapewne lvl wysoki! |
Cytuj:
mysle ze dwarfy guardy by byly dobre :) |
Cytuj:
Topic: Dark monk+ np. bandit to chyba najlepszy wybor. Cyce IMHO maja za duzo arma. |
Cytuj:
cyklopy.... mozna ale czy chce ci sie komus biegac co chwile po kolejna pare ?? monk, dark monk, geo - LVL 80+ mocno bija dlatego na nizszych lvl sie nie oplaca na nich trenic slime - 8 - 40 max w srodku niestety jest dziura lvlowa poniewarz nie ma potwora na ktorym mozna by efektywnie trenic kina - knight po portugalsku, tego sie nie odmnienia |
mam takie pytanie żeby nie zakładać nowego tematu.
Czy im lepszy jest potwór to tym szybciej rosną skille?Bo ja nieraz odczuwam takie wrażenie. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:33. |