![]() |
Obsidian Knife
mam małe pytanie:
Do czego służy Obsidian Knife, wiem, że do wycinania skór, ale w ogóle nie wie rozumiem o co chodzi. moje dwa zasadnicze pytania to: 1)jak się wycina przy użyciu Obsidian Knife skóry; 2)co się dzieje z tymi skórami, które wycieliśmy??? Proszę o jak najszybszą odpowiedź, najlepiej żeby wypowiadały się osoby które posiadają Obsidian Knife i go używają. Z góry thx |
1) Prawym na knife i lewym na skóre
2)Pojawi ci się w plecaku( lub tam gdzie miejsce na strzały) |
OMG. Jest taka stronka www.tibia.pl wiesz? nie? Ach no faktycznie... I na tej stronce jest forum: www.forum.tibia.pl wiesz? Ach znów nie wiesz... To jak już na nie wejdziesz gdzieś powinna być opcja: SZUKAJ!!X(X(X( Skorzystaj jeżeli wiesz na czym to polega...
|
...
Dodam jeszcze, ze wycinac mozna tylko z :
*dragow *DL-i *Demonow < rogi > *Behemotow < zeby > *Minotaurow (wszelkiej masci) *Bonebeastow < kosci > @ up pyta sie do odpowiedz a nie beszczelnie nabijasz posty... |
Cytuj:
I zapomniałeś dodać lizardy. Takie małe poprawki :P Cytuj:
Acha i jeszcze jedno @Goldscorpion Nie jedź tak po nim, bo sam wiesz jak działa opcja "szukaj" na tym forum. Dzisiaj chciałem znaleźć jakiś temat o spellach i co ma topic "SSy z Harmonii" do exori con, to ja nie mam pojęcia, a był na pierwszym miejscu ... |
Bierzesz noz i wycinasz skore, czy zeby ze swiezego ciala np. draga, czy minosa. Skory, lub inne rzeczy uda ci sie wyciac co mniej wiecej 30 potworow (raz zdarzylo mi sie wyciac 5 skor).
|
Cytuj:
To TY nabijasz beszczelnie posty bo to: spam albo "karmienie trolla". Czyli idąc twoim rozumowaniem założysz sobie temat: gdzie są trolle? A ja mam ci grzecznie odpowiadać? zal.pl |
@goldscorpion
to ty jestes zal... po cholere sie wypowiadasz jesli masz kogoś obrażać. Byś pomógł bo sie tamten pyta a ty jakieś wąty masz. Jak ja nie cierpie takich ważniaków jak ty... @topic nie bede sie wypowiadał bo tamci już odpowiadzieli |
A czy to działa również na wolfy i wolf paw?
|
@up nie działa.tak samo jak na giant spidery.
@Goldscorpion Nie można się spytać?Wszechwiedzący się znalazł...żal mi takich ludzi jak ty. i teraz Ci udowodnię,że można sprawdzać ile masz postów. http://img367.imageshack.us/img367/2...ytu322ume8.png i co zatkało?masz 326 postów. z czego pewnie połowa to bezsensowny spam. i jeszcze jedno - jak nie masz nic do powiedzenia to się nie wypowiadaj.Zamiast wyżywać się na innym w tym czasie mógł byś odpowiedzieć z sensem... |
A mi sie wydaje, że trzeba w odpowiednim casie kliknąć iw tedy sięczęsciej znajduje..jakoś tak 7 sec. po tym jak można wyciąć...albo jakoś tak.
|
Cytuj:
P.S.(do normalnych ludzi):dzięki każdemu kto chciał pomóc, a nie bezsensownie nabijał posty jak up |
:d
ja go wogole nie uzywam chodz jedynie do kostek lodu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21. |