![]() |
konto inteligo i pacc
czy karta visa electron z inteligo da sie wykupic pacca i czy ktos juz taka karta kupil. daje to tu bo nie wiem do jakiego dzialu takie pytanie sie nadaje
|
da sie zaplacic
napewno da sie zaplacic chociaz ja jeszcze nie kupywalem pacc`a ale wiem ze da sie zaplacic |
Po pierwsze chciałem się przywitać, gdyż jest to mój first post :D So....Hiho xD
No to jedziemy: Hmm, to wkońcu jak jest z ta VISA electron?? Bo raz czytam, ze nie przyjmują a teraz, że na pewno przymują.... Może się ktoś wypowiedzieć kto wie na 100% (czyt. próbował). Bo zamierzam kupić tego PACCa a mam właśnie electrona. I co z tym security code ? Co mam tam wkońcu wpisać ?? Z góry thx za odpowiedź.... Pozdro 4 all |
Cytuj:
Cytuj:
|
hmmmm. Dzieki. ale dalej gryzie mnie to :
======================================== Security Code _____ 3- or 4-digit number ======================================== (Tam gdzie sie zamawia) i: ======================================== Please be careful not to enter the last three digits of your credit card number, or your card may not be accepted. ======================================== (w odnośniku what's this) To co mam i czego nie mam wpisywać, bo już zupełnie mi się popieprzyło.... Po co w takim razie jest ten security kod ? A i jeszcze jedno. Akceptują Vise electron z pko bp ? :::::::::::::::::: Juz znam odpowiedź... Nie akceptują...... |
@ karczoch
Wybierz opcje zapłaty przelewem. (wire, bank transfer) i będzie gites |
A ile przelew za granice kosztuje?
|
@up
To żależy od banku w którym przelewasz, ale chyba coś ok. 20 zł |
JAkoś tak to leci:
20zł zrzera bank polski 10 euro bank zagraniczny (czasem 20 euro) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:03. |