![]() |
Harry Potter - The Wizard Chronicles (MMORPG)
http://www.twc.harry-potter.net.pl/
Harry Potter - The Wizard Chroncles, to gra oparta na książce J.K.Rowling, w grafice Byonda. W niej zamieniamy się we własną, wymyśloną przez siebie postać. Dodatkowo, każdy z nas może dołączyć do ekipy aurorów tudzież śmierciożerców. Odbywają sięteż lekcje, kiedy to każdy może się uczyć zaklęć. Polecam wszystkim! Jeżeli macie jakieś pytania, to piszcie, ja odpowiem. Ahh i server jest aktualnie off-line. |
Harry Potter na byonda : ) może zagram ;]
|
Zapodaj jakies skriny blox.
|
W TYM temacie je masz.
|
Grafa troche sux : P no ale zobaczę może się spodoba.
|
Lubie Hp, więc się skuszę. Zaklęcia są z książki?
@Edit Welcome BYOND! (3.5 Version 355.914) Connecting to byond://83.12.182.210:55253. Connection failed. To sobie chyba nie pogram ;x |
Cytuj:
|
Tak, co do zaklęć owszem.
Są też wymyślone przez twórców gry. Ahh i co do failed, tak jest, kiedy eGo nie włączy (to też człowiek) |
A ja mam pytanie... to jest forum ! to jak pobrac ta gre?
|
Pobierasz BYOND i juz.
ale teraz wszystkim wyskakuje: Welcome BYOND! (3.5 Version 355.914) Connecting to byond://83.12.182.210:55253. Connection failed. co mówiąc wprost oznacza ze server nie działa (był prywatny, więc jak to zwykle bywa nie prztrwal zbyt dlugo) |
Jeżeli chcecie pograć, to teraz można.
Jak pobrać byonda? Pisze w Obwieszczeniach. |
WEszlem w to ale zupelnie tego nie jarze... weszlem chwile zobaczylem swoja postac
i co ? Czany ekran... |
Mówiłam, czytajcie Obwieszczenia... No ale dobra - na czarny ekran jest rada - Commands - Fix Black Screen.
|
no ok ok tez juz przeczytalem :P
Ale i tak gra to masakra... Lagi takie ze az strach |
Hahha grafa jak w pekomon na game boy color :D albo jak w zelda bardziej > koffam takie gry xD nie to co dzisiaj Crysis !! caly swiat czeka kupujcie windows Viste - 1,00 zl > kompa nowego z kartą > 5,000 zl > gre 150 zl a potem "niestety wpadka tworcow" XD
|
Gra mi sie podoba, ale lagi tak okrutne, ze sie grac nie da.... a szkoda
|
Niedługo gra ma zostać umieszczona na serwerze dedykowanym, więc lagi zostaną ograniczone do minimum. ;)
|
Właśnie już jest :)
|
Jest juz serv dedykowany ?! Bo jak tak to se chyba pogram bez tych lagow :P
Mozesz napisac cos wiecej ? Ip wciaz takie same ? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:30. |