![]() |
Blokada Kazoo
Nie wiem gdzie to mgłbym zamieścic jestem w tym nowy.
Więc mam pytanko gdzie mogę zamieścić zdjęcia z blokady przez kilku gangsterów miasta Kazo. Oto ich charakter name: Druidiana Of Nerana, Armor, Issilla, Drako Fighter, Drako Furiat. Denerwuje mnie to że silniejsi mogą i wykorzystują swoją sytłację do blokowania gry.Lubię grać w Tibie ale coraz bardziej się zastanawiam czy warto poświęcać czad i nerwy na takich jak oni. Czy inni ... X( Jeśli chcecie zobaczyć jak to wyglądało na Neranie zapraszam do mojej galerii na gmail jeśli się boicie to niech ktoś sprawdzi czy to bezpieczne zapraszam do komentowania i oglądania foto. Linka dodam jutro ok:) |
Pobij matkę krzesłem, potnij się a potem przestań grać...
|
Jak gangsterzy, to do odpowiednich straż z tym.
|
Na policje z nimi ! I choj !
|
Moja rada jest najlepsiejsza ; <
|
Matki nie pobije krzesłem - jest daleko.
Na policje nie zadzwonię bo mam z nimi nieprzyjemności. Tylko do jakich straży najlepiej zgłośić wymuszenie kasy za przejście :? Poza tym to chciałem tylko naświtlić problem i chyba mi sie udało ponieważ zara po publikacji na forum drogę odblokowali B) czyli chyba dało to jakiś efekt jak mi nie będzie się komp wieszał to się nie potnę i zamieszczę zdjęcia. :) |
Cytuj:
Temat, zbędny/bez celowy/idiotyczny.(niepotrzebne skreślić). Jezeli juz chcesz poruszac taki wątek, to nie ten dział, tutaj nie rozmawiamy o Tibii. Śmierdzi mi tu prowokacją, dawno nie czytałem takiego idiotyzmu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:59. |