![]() |
Czy zabije GSa z kumplem, kolo pohu?
Hi-ho.
Mam 30 palka , i 35 druta. Czy jak pojde drutem ztime ringiem lurnac gsa na pohu i schodzic z temple i bic itd... Prosze o pomoc :P |
Raczej dasz radę, lecz możesz mieć nie małe waste... ;)
|
Tak jak up
Waste, waste i jeszcze raz waste. Ale z HMMami dasz spokojnie rade. |
Moze jakies rady..? :p
|
Jak najszybciej zabić ;)
|
najlepiej to niech druis przywola dwa demon skeletony do bloczenia a ty walisz z dysta i z runek najlepiej hmm
|
Cytuj:
ds leci na 1 shoota gs poza tym waste ih/uh na ich leczenie zastanów sie zanim walniesz bezsensownego posta |
Time ring i przeżyłeś... ja nie raz to robiłem tylko blokerem był 65 Sorc a nie 35 Drut, ja bym darował na twoim miejscu druta wogóle i spróbował właśnie z time ringiem, ostro opatrz się w uhy, no i jazda, pewnie padniesz ale chociaż sam, a tak to padniecie obaj :D powodzenia
|
Cytuj:
Tak wogóle..To dasz rade, bij z combosa, piercing bolt + hmm, i już. |
Cytuj:
Tylko że obrażenia zadawane monster -> player a monster -> monster są inne nieprawdaż ? |
Hmm Szczerze? Ja mam 16 lv palek expilem z kumplem 49 ek na poh gs to byla latwizna przy skilu 60 raz uderzylem za 140xD w ds czy cyca jakos dawalem rade bic a palkiem z bohami juz od 25 lvl lajtem na gs ; P a tak poza temate to padlem na mino magu wracajac z tego hunta mialem 200hp i na 1x zszedleem :P n/c
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:31. |