![]() |
Pytanie do senior tutorow (nie, to nie exam tutor ;p)
Czy Senior Tutor swoim charem np. 2lvl na rooku moze skladac swoje oferty na TRADE-CHANNEL (main)?
W sensie, czy nie bedzie to karane itp. np. na TRADE-channel (main) nick [2]: sell mpa |
Po co robisz drugi temat? Skoro tam Ci nikt nie odpowiedział to znaczy, że nikt nie zna odpowiedzi na twoje pytanie.
|
Cytuj:
2. Skoro ktos mi nie napisal to nie znaczy ze ktos inny mi nie napisze, moga znac odpowiedz 3. Nie czepiaj sie |
ST to chyba normalny człowiek ,nie? tylko ze ma więcej uprawnień i możliwości. To tak jakby zabronić zwykłemu playerowi sprzedawać coś na trade.
Ps. widziałem gm'ów który mają 2 chara np. na antice gra ma 35~ lvl a ma normalnie gm'a. |
Tutorzy lub Senio Tutorzy (albo jedno i drugie : P) mają dostęp do wszystkich kanałów rozmów w grze. Senior Tutor na załóżmy 150lvl może otworzyć 'Rookgard Trade' i upomnieć kogoś jeśli jest taka potrzeba. Taka opcja powoduje często sytuację u mniej zaawansowanych gracz: "150lvl on rook!!!11".
@down Ty, pomyłka ^^ Pozdrawiam. |
@up
"150lvl on main!!!11" - on rook :P @all Ja sie nie pytam czy Senior Tutorzy maja MOZLIWOSC pisania z rooka na main trade channel, bo maja. Tylko czy nie bedzie to karane? W sumie przeciez chyba nie ma nigdzie napisane o tym, przynajmniej tego nie znalazlem. |
Cytuj:
a ja ci pisze ze ST to normalny player więc może. |
Cytuj:
Autor pyta się, czy więc Senior Tutor może wykorzystywać swoje przywileje (dostęp z rooka na main channel) i wystawiać na nim swoje oferty... czytajcie do diabła ze zrozumieniem ludziska! :baby: @down: radzę ci napisać to pytanie do CipSoftu mailem, prędzej uzyskasz odp. z działu obsługi klienta... |
Cytuj:
|
No wiesz...jakas pomylka zawsze sie zdarza :D ale zazwyczaj nie używa sie kanałów dostepnych dla ST dla zabawy . Swoja droga czasami mi sie pomylilo i wpisalem swoim maincharem na trade-rook to od razu spam na priv "OMG !!111 lepszy od sunrise !!!111oneoneone!!!11"
|
@Up
Niektórym parę razy na rook channel się zdarzyło: ******* [140]: sell rat ^^ |
Supported Fansite, a nic nie wiedza
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:26. |