![]() |
Gdzie jest golden bow
W ktorym z nich jest golden bow ja mysle ze jest tam w ktorym zaznaczylem ,,((prezent))"
(prezent) (prezent)((prezent))(prezent) (prezent) (prezent) http://img480.imageshack.us/img480/1747/arena4qq4.jpg |
To zdjęcie to nie fake czasem?
Jak to nie fake, to powiedz jak się dostałeś do tamtego pokoiku... |
@up
zrobic 3 areny i z zadnej nie brac nagrod:> pzdr |
@up
Tez tak mysle :]. Ciekawe co tam jest ;p.
|
To jest fake.... popatrzcie na podłogę na jakiej stoi (śnieg a w około kamienna podłoga) po drugie to zdjęcie było pokazane w innym temacie o golden bow. Po trzecie Spam bo jest już temat o tym. Wersja o tym, że jak nic się nie bierze to można tam wejść też nie została jeszcze sprawdzona.
|
Mi się wydaje ,że to fake ale z zupełnie innych powodow... skrzynki po lewej stronie powinny stać otworem do gracza a nie jak na SS'sie ;P:D
|
Nie, to nie jest fake. Zdjecie zrobione zostalo botem Blackd (swoja drogą polecam ;) )
Tutaj link do obrazka http://www.blackdtools.com/images/arena4.jpg |
Ok. Może to nie fake i jest takie pomieszczenie. Ale skąd wiadomo, że aby się do niego dostać trzeba niebrac nagrod z innych aren. To pewnie jakaś bzdura wyssana z palca. Kto tak powiedział? Są jakieś dowody. To tylko jakaś plotka.
|
A jak w żadnym nie ma ;|?
|
Cytuj:
|
Żeby tam wejść trzebaŁ
1. Nie być noob'em. 2.Nie byc lol'em. 3.Nie być idiotą i wierzyć w takie Post'y. 4.Mieć 200 lvl(bo nie wiadomo co cie czeka. 5.Mieć znajomego Tutora,GM'a,CM',a i Senior Tutora:) Bot by ci zmienił całą strukture mapy a nie zostawił pod tobą śniegu... |
Fake!!
To jest fake... Gdyby to był prawdziwy ss to na defaulcie pisałoby "Your last login coś tam coś tam", a on ma puste okienko.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wg mnie to jest jak 3 addon - niby jest ale nie ma i tylko ludzie o tym gadaja |
Ludzie, to jest bot... Screenshot zrobiony floor hackiem, jakby się tam dało wejść, to raczej by to już odkryto... Znowu będziecie robić 100 tematów o tym pomieszczeniu, tak jak o spike swordzie na Rooku?
|
Lol. W nastepnym update dodadza 4 poziom areny i to jest pokoj z nagroidami do 4 areny
|
A zauważyliście, że autor posta od początku się nie odezwał ? :]
Po mojemu to fake... Temat wg mnie do zamknięcia :) |
@up
jak myslisz ze to fake to jebnij sie w leb |
A ja myślę, że ten pokój został stworzony tylko i wyłącznie na potrzeby loterii z okazji 100,000 Pacca.
Cytuj:
Cytuj:
No więc... Teraz możecie mnie gnoić i dalej spanować że "PIERDOLE GŁUPOTY I TAM SIĘ DA NORMALNIE WEJŚĆ BEZ ŻADNYCH LOTERII"etc. :) |
Cytuj:
Też mi taka myśl przeszła xd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:02. |