Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Bakusiek, uwaga na niego! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139571)

poreda 15-07-2007 16:14

Bakusiek, uwaga na niego!

Ten frajer podmienia linki... Najpierw daje normalny, gdy kilka osób to sciągnie i pozytywnie skomentuje, on podmienia link na KeyGeya... Następnie gdy już ktoś wykryje Trojana, spowrotem wraca do pierwszego linku i udaje świętego..

Kropka997 15-07-2007 16:17

no i poco ten temat?omg..

poreda 15-07-2007 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kropka997 (Post 1550777)

Po jajco, np po to zebyś tak jak ja nie mial Trojana na kompie..

Kropka997 15-07-2007 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1550799)
Po jajco, np po to zebyś tak jak ja nie mial Trojana na kompie..

ja syfow na kompa nie sciagam wiadomo ze sie nie sciaga . e x e etc..-.-

Etoric 15-07-2007 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1550771)
Ten frajer podmienia linki... Najpierw daje normalny, gdy kilka osób to sciągnie i pozytywnie skomentuje, on podmienia link na KeyGeya... Następnie gdy już ktoś wykryje Trojana, spowrotem wraca do pierwszego linku i udaje świętego..

jak ciebie nazywać? kolumb czy vasco da gama?

poreda 15-07-2007 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 1551091)

Poreda wystarczy, a swoje glupie komentarze zachowaj dla siebie leszczyku.

Shor'tugal 15-07-2007 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 1551091)

...Idiota ;)

Waciany_Joe 15-07-2007 21:02

jak bys nie mogl za kazdym razem sobie zeskanowac.
Ja tam czy daja dobre komenty ze nie ma Kg/wirusa to zawsze skanuje, to dlugo nie trwa a zawsze jest bezbieczniej.

Sir'Matek 15-07-2007 21:06

Nie wiem po co, ale na tym forum nie widzę sensu w nabijaniu postów ^^.
Nie rób takich tematów, jak człowiek będzie uważał to nie będzie miał keyloggera. Temat do usunięcia.

bajerfull 15-07-2007 21:09

temat bez sensu... nie karmimy więcej trolla :D

SpAyKeR 15-07-2007 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kropka997 (Post 1550777)

Popieram autora po to byś nie miał syfów na kompie...
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kropka998
ja syfow na kompa nie sciagam wiadomo ze sie nie sciaga . e x e etc..-.-

A wiesz co to takiego jak inne rozszerzenia ? prócz ***** ?
Jeżeli uważasz, że znasz więcej rozszerzeń to je wymień.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir'matek
Nie wiem po co, ale na tym forum nie widzę sensu w nabijaniu postów ^^.
Nie rób takich tematów, jak człowiek będzie uważał to nie będzie miał keyloggera. Temat do usunięcia.

Po to ten temat byś na przyszłość nie wchodził bez myślnie na inne tematy z filmami i byś sie rozejrzał czy ktoś nie dał jakiegoś alarmu o innym użytkowniku, który wstawił tutaj keylogga łapiesz? Z tego co tu widze licznika postów nie ma, zresztą zrobił bym tak jak autor, napisał bym temat byście bezmózgi chociaż sie rozejrzeli i na przyszłość z bezpieczeństwa skorzystali a nie później marudzili, że dostałem lame hacka poprzez wysyłanie plików... Twój profil jest do usunięcia.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bajerfull
temat bez sensu... nie karmimy więcej trolla

No nie kolejny zmasowany atak dziecka neo, które jest samo trollem... Przynajmniej autor sie postarał i napisał o bezpieczeństwie i poinformował, że na forum jest syf łapiesz. Trollem to jesteś TY!!!. Tyle
@topic
Autorowi gratuluje tego, ze sie interesuje tym, że ktoś świństwa wstawia i informuje o tym. Pozdrawiam ;] Więcej takich ludzi.

Etoric 15-07-2007 22:35

hahaha nie wypowiadam sie praktycznie na innych podforach tylko TUTAJ i wiem, że jeżeli na szyi masz głowe, a nie huja to nie ściągniesz exe bat scr czy innego ustrojstwa.

Shuukyo 15-07-2007 22:46

@up: Popieram.

Gówno Ci dadzą f-walle, antyviry etc jeśli nie masz podstawowej rzeczy jaką jest MÓZG.

To logiczne, że używa się linków rapida oraz innych serwerów, które nie maskują rozszerzenia, prawda? (Wyjątek: http://tibicams.tibianetwork.net/).

A to, że ktoś nie patrzy co znajduje się w pasku zadań, ściąga potem keyloggery ze znanymi wszystkim szkodliwymi rozszerzeniami - to jego sprawa.

Robbenek 15-07-2007 23:58

Poreda dzięki za info ;) Pozdro

Sucinio 16-07-2007 00:16

@poreda

Dzienkóje óratowales muj plejt set

poreda 16-07-2007 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shuukyo (Post 1551403)
@up: Popieram.

Gówno Ci dadzą f-walle, antyviry etc jeśli nie masz podstawowej rzeczy jaką jest MÓZG.

To logiczne, że używa się linków rapida oraz innych serwerów, które nie maskują rozszerzenia, prawda? (Wyjątek: http://tibicams.tibianetwork.net/).

A to, że ktoś nie patrzy co znajduje się w pasku zadań, ściąga potem keyloggery ze znanymi wszystkim szkodliwymi rozszerzeniami - to jego sprawa.

Ta? Mimo ze mam Kasperskyego, chuja mi wykryło, dopiero po przeskanowaniu kompa. A tak btw... Stronka była PRAWIE taka sama jak TibiCams.

@Sucinio
Pewnie kupionego na allegro.

@Bajerfull
Sam wymyśliłeś ten tekścik czy mama ci pomogła?

Ozumi 16-07-2007 00:26

Rece opadaja... Koles nam pisze teksty ktore sa znane odkad pierwsi jaskiniowcy nacisneli maczuga na przycisk power i jeszcze bluzga tych ktorzy zwracaj mu uwage ze temat jest bez sensu. Mi sie wydawalo ze przegladareczka zawsze pyta czy chcesz zapisac plik war.rec czy tez keyloggeromagad*****, scr, bat, com. Z ciekawosci zapytam ile masz lat....?

Cytuj:

Po to ten temat byś na przyszłość nie wchodził bez myślnie na inne tematy z filmami i byś sie rozejrzał czy ktoś nie dał jakiegoś alarmu o innym użytkowniku, który wstawił tutaj keylogga łapiesz? Z tego co tu widze licznika postów nie ma, zresztą zrobił bym tak jak autor, napisał bym temat byście bezmózgi chociaż sie rozejrzeli i na przyszłość z bezpieczeństwa skorzystali a nie później marudzili, że dostałem lame hacka poprzez wysyłanie plików... Twój profil jest do usunięcia.
Wiesz... Nie wszyscy sa skonczonymi debilami. Niektorzy naprawde maja dobrze funkjonujacy mozg....

Cytuj:

PRAWIE taka sama jak TibiCams.
to jak bys pomyslal to na tibicam sa same recki. nawet jesli w recku jest jakims cudem keylogger to i tak nie zainfekuje kompa a tibicam nawet filma nie otworzy. A to ze sciagnales ze stronki hackatibiacamhack.br plik exe i klikales na niego jak skonczony idiota to tylko twoja sprawa. Zostaw takie zabawki jak komputer starszym a sam wyjdz na dwor do innych dzieci.

@down
Hmm... Ja wsrod swoich kumpli nie znam nikogo kto by chociaz w najwiekszym pospiechu klikal na filmik rec zeby go otworzyc. Jesli sie nie mysle (evul ;]) to takie filmy otwiera sie inaczej. A moje komentarze sa idiotyczne? Moja opinia o Tobie jest dosyc niska (jak i wiekszosci ludzi na tym forum) i dlatego niezbyt przejmuje sie twoja opinia ;)

@Rekin
No dobra. Tu ci przyznam racje.

poreda 16-07-2007 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ozumi (Post 1551615)
Rece opadaja... Koles nam pisze teksty ktore sa znane odkad pierwsi jaskiniowcy nacisneli maczuga na przycisk power i jeszcze bluzga tych ktorzy zwracaj mu uwage ze temat jest bez sensu. Mi sie wydawalo ze przegladareczka zawsze pyta czy chcesz zapisac plik war.rec czy tez keyloggeromagad*****, scr, bat, com. Z ciekawosci zapytam ile masz lat....?

Wiesz... Nie wszyscy sa skonczonymi debilami. Niektorzy naprawde maja dobrze funkjonujacy mozg....

Czytać nie umiesz? A tak btw, wystarczy że jedna osoba zwróciła uwagę :)

Każdy kolejny nabijacz postów robi z siebie debila, wyżywając się na komputerze bo w RL dostał właśnie wpierdol od mlodszego kolegi.

@Ozu coś tam
A wiesz co to znaczy pośpiech? Miałem mało czasu i szybko sciągnołem, i nie jedna osoba może tak zrobić, a tak pozatym twoje komentarze są idiotyczne. HAIL AGENCI 997!

@Ktos tam u góry
Ja nabijam posty? Zobacz moją datę dołączenia na Forum, następnie Swoją, a później odejmij swoje posty od moich... :)

Rekin Master 16-07-2007 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ozumi (Post 1551615)

jak sam napisales "nie wszyscy"- a wiec są ludzie z zle funkcjonującym mózgiem.
I im sie taki temat przyda :)
a wy wszyscy piszecie cos, zeby go tylko zjechac :)
zejdzcie z niego. zboczuchy...

Shuukyo 16-07-2007 00:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1551613)
Ta? Mimo ze mam Kasperskyego, chuja mi wykryło, dopiero po przeskanowaniu kompa. A tak btw... Stronka była PRAWIE taka sama jak TibiCams.

Hmm. Chyba się nie zrozumieliśmy. Kazałem Ci coś ściągać? Włazić w tamten link?

Najlepszą zaporą jak już wspomniałem jest rozum, więc każdy mądry człowiek nie wchodzi na strony, których już sama nazwa jest idiotyczna.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:26.