![]() |
PK - koles wymiata :D
30 Druid pk. Warto zobaczyc bo fragi ładne ahaha koleś po prostu jest evul (mam na myśli Cazblu'a) ;-)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27721 #Down Tak hehe. Prócz tych, są jeszcze 2 lub 3 fragi o ile się nie mylę :-D. Cytat z tibicams :D Cytuj:
Cytat z Tibia.com tego kolesia co padl X razy xD! Cytuj:
|
Fajny filmik, koleś sprytny :d
Cytuj:
|
hahaha no nie
Jul 15 2007, 05:14:16 CEST Killed at Level 41 by Druid of Darkwp Jul 15 2007, 05:09:07 CEST Killed at Level 42 by Druid of Darkwp Jul 15 2007, 04:59:42 CEST Killed at Level 43 by Druid of Darkwp Jul 15 2007, 04:54:41 CEST Killed at Level 44 by Druid of Darkwp Jul 15 2007, 04:45:13 CEST Killed at Level 45 by a fire elemental of Druid of Darkwp Owned:D |
mój idol
AAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahhahahaahahahahhahahaahahahahhahahaahahahahh ahahaahahahahhahahaahahahahhahahaahahahahhahahaaha hahahhahahaahahahahhahahaahahahahhahahaahahahahhah ahaahahahahhahahaa
ale faza dawno sie tak nie usmialem koles jest zajebisty hahahahhahahaahahahahhahahaahahahahhahahaahahahahh ahahaahahahahhahahaa japierdole hahahahhahahaahahahahhahahaahahahahhahahaahahahahh ahahaa hahahahhahahaahahahahhahahaahahahahhahahaahahahahh ahahaa taka ekipa i huj hahahahhahahaahahahahhahahaahahahahhahahaahahahahh ahahaa dobre dobre wiecej takich xD |
osobiscie denerwuja mnie tacy uciekinierzy up/down ale chlopak wymiata!(; a tamten ca~ to brazuka jak nic:D
|
Cytuj:
co ty pierdolisz gosciu xD |
mnie najbardziej boli to jak widze ze taki 30 druid walnie tyle ile taki 150 druid czyli 200~ z sdka :/
Taki druid ma z 73mlv a on 49 :/ |
Buhahahaah nie wierze, ze są takie lamusy o żalll 100% ustawione albo coś...Ale prawdopodobnie jest to kupiona postać...ŻAAAL!! hahah
|
Ownage pełną gembą!!! Koleś wie co zrobić gdy atakuje go 2-5 osób :]!!! A Cazblu to chyba jakiś pewny siebie gościu... Padł tyle razy, w dodatku gdy miał wsparcie, a i tak wracał jak bumerang, żeby się... Co on właściwie chciał zrobić?? Ahh... szkoda robić spoila :p !!! Filmik godny uwagi :cup: !!!
To mnie rozdupcyło :P: Cytuj:
Weź nie marudź... |
super! a tym bardziej ze koles z mojego serwera :D
|
;p
o lol
fajny filmik :P |
Koles wymiata Cazbul chyba sie na no-pvp przeniosl bo jego umiejetnosci pekerskie go przerastaja... sluchajcie nie smiecie sie z niego :).
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAH |
Ale żal koleś chyba myślał,że jest pr0 :D
Pewnie ręce mu się trzęsły jak nic :D |
#Up
Nawet jak mu się ręce trzęsły to po .chooy. przychodził :) a z resztą jego strata i to duża nawet :p #Do kogoś tam up/up... No i co z tego, że walczył up/down jeśli potem to można było nazwać walką :). Ważne, że zabił kolesia 5x + tego palka udupcył :-) //Pozdroo :)8o |
Omg trafil na pieknego nooba:* za tym 3 dedem bym juz uciekal bo i nie czekal az przyjkdzie jeszcze raz bym byl na wielkim + ale piekna walka :D
|
Wymiata nieziemsko : P Jakby im uciekł to by była jazda ale i tak jest super. Gz dla gościa.
|
Bardzo ładnie, bardzo ładnie :D A i loot nawet nienajgorszy, za fatygę się zwróciło :)
|
Cytuj:
|
haha dajcie spokój bo ten cały bauns niesłusznie nazwany balansacją jest o kant dupy rozbić i tyle. Koniec na ten temat. Komentujcie film bo jest BARDZO przyzwoity.
|
*Rodi - To niech sobie zrobi 30 druida hehe. W ogóle nie kminie o co Ci chodzi o.O piszesz, że 150 sorc/druid z jakimś tam 75 mlevlem wali tyle co ten druid z sd. Jak to? przecież siła sd liczy się od mlevla teraz nie? oO
Anyway - Komentujcie bo jest co ;-) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:42. |