![]() |
because of using unofficial software to play - ban dzieki siostrze :((
Witam !!!
Dostalem bana dzieki siostrze. Siostra ma 5 lat i nie umie pisac chocby po polsku :baby:. Ktos ja zapraportowal ze gra na bocie bo nic do niego nie pisala. Dalem jej pograc i kazalem zaznaczac jej tylko potworki. Dostala raporta ze niby uzywa bota i przyszedl gm. Teraz mam Cytuj:
|
Bana się nie da "odkręcić"...Niestety masz po prostu pecha B)
|
Wiec jestem 30dni do tylu? Pieknie - dzisiaj death i ban dzieki my sisters ;(. A jak napisze do gma lub zaloze temat na tibia.com ?
|
nie uwierzą ci.
|
To pozostalo mi czekac 30dni. Co mnie skusilo zeby jej dac pograc :(. No ale wez nie daj dziecku :baby:. Trudno ;(X(
|
Za karę zatrudnij ją do zarabiania forsy w Tibii na czarno. Możesz też wykorzystać hiszpańskiego buta.
|
Nic ci nie da takie tłumaczenie, nawet jeżeli to prawda. Nikogo to nie obchodzi że to była twoja siostra. W innym wypadku każdy mógłby znaleźć sobie jakąś wymówkę w tym stylu. Poza tym jakby nie patrzyć, to był account sharing :p .
|
No ale wiesz, że niezależnie od tego czy to twój kolega, siostra, czy pies, to i tak jest dzielenie konta i również jest zabronione?
EDIT: Przepraszam, mam wolnego neta, kiedy to piałem to posta Fiszbina jeszcze nie było;P |
1. Gówno nas to obchodzi.
2. I tak nikt Ci nie uwierzy. |
Cytuj:
Kiedyś dałem też pograć w Tibie mojej kuzynce (wtedy była bodajże parę dni po 5 urodzinach). Chodzenie, zaznaczanie potworów i przeciąganie pieniedzy miała opanowane do perfekcji ^.- |
Cytuj:
Pozdrawiam !!! |
Opiszesz im sytuację do Ci wlepią dodatkowe 30 dni + ostateczne upomnienie.
Przed stworzeniem konta czytałeś i zgodziłeś się na regulamintej gry więc nie rozumiem Twoich pretrensji. Tak, straciłeś 30 dni pacca przez swoją głupotę (udostępnianie konta osobom trzecim). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:38. |