![]() |
Problem z brodą do Beggar outfit.
Witam.
Byłem u Beggara dałem mu 20k i 100 ape fur, 7 dni mineło wracam do niego i piszę: Hi addon simmon odpisuje : Simon the Beggar: Hmm, hmmm, I think you already have a little more hair than the last time I saw you. Just bepatient and don'tshave. I'm gonna check the progress for you. A całość wygląda tak : http://zapodaj.net/images/81285463.jpg Co się dzieje ? Mam jeszcze czekać ? Może coś źle zrobiłem/robię pozdr. |
Ja czekałem 10 dni więc loozuj ;]
|
Hmm ok, a czy czas trwania oczekiwań na brode jest jakoś ustalony ,czy każdy gracz może czekać dłużej lub krócej ?
pozdr. |
Jest ustalony ustalony czas, wynosi 120h czyli 5 dni.
|
Cytuj:
Może po uptade się ten czas zmienił. Bo kolega który robił przed uptade też mówił ,że się czeka 5 dni. pozdr. |
Też mam taki problem, czekam już ponad 5 dni na brodę, ale może jak wspomniałeś.. po update się dłużej czeka, tego neiwiem...
|
Moj kolega z 2 tyg czekal :P Dziwne to jest. Ja normalnie 5 dni.
|
Z ta broda zawsze sa problemy, moze cos jest posrane u CipSoftu, albo po prostu tak ma byc, ze czas oczekiwania jest nie zawsze taki sam.
|
poprostu musisz mu o niej przypomniec i od tego czasu czekasz 5 dni ..
|
beggar
Mysle ze jak pcozekasz jeszcze troche to dostaniesz ... ja mialem podobnie z citizenem dalem all rzeczy na bp i mowie o co chodzi ;/ jak potem sie okazalo trzeba bylo czekac jakis czas az zrobi dla mnie bp .. ;)
|
Brodę napewno dostaniesz. Mój kolega czekał ~ 2 tygodnie.:p
|
OMG naabki!!!
dobry spoiler to nie wszystko. Musicie mu 2x napisac ostatnia linijke, bo zapomni ;] ja mialem tak samo dlategpo czekalem 10 dni. piszcie az wam sie w quest pokaze ...five days... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:01. |