![]() |
Ziom zwany Kaytkiem- by Vu and SW xd
Dzien dobry!
Chcialem zablysnac na tym forum jako gwiazda. Daje wam filmik z dzisiejszego mass loga na Kaytusia ktory sam zdedal 3 godziny wczesniej :oKaytek bez majtek |
Długo sie trzymał ;p btw. rodaka bijecie? ;p
|
Na nebuli nie ma praktycznie innych narodowosci niz Polska. A fakt faktem jak 13-sto latek dorwie postac i dojdzie do wojny to udaje kozaka.
|
Kepso moze pochwalisz sie swoim wiekiem?
|
@Kopse
I chuj cie obchodzi wiek?! |
Dziecko musi sie dowartosciowac ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
i wiele wiele innych;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do Kaytka to ma 18 lat... |
z tymi frostami potem duzo smiechu bylo xd
duzo razy deep red/black, ale nie mial kto dobic:p |
"Nadejdzie dzien sadu i wszystko sie okaze,
wtedy zobaczymy kto komu pokaze" |
Dojedziemy ich:) jestem z wami HAIL NEBULA, HAIL BZN
niedługo nadejdzie kres waszych postępków!!!!!!!!!!!!B) |
Cytuj:
Ja rozumiem, że ktoś pokazuje swoje foty, to można skomentować, np Qel ładna ktoś tam nie i już. A nie odrazu teksty w stylu "ja pszeduptze qel bo nihdy ładniejszei lasqi nie widzialem". Dlatego ---AGREE--- |
Naprawde poakzecie nam?
Pokazecie nam? Pokazecie nam? Pokazecie nam? Pokazecie nam? mowicie to juz od dwoch miesiecy :] |
Cytuj:
Smieszny film ; d |
Cytuj:
@Kepso Dwa miesiace temu bylo nas 7, teraz jest nas 30+. Dwa miesiace temu tacy jak ty spokojnie expili, teraz boja sie wyjsc z PZ. Dwa miesiace temu byles wiesniakeim... i to chyba jedyna rzecz ktora sie nie zmienila. |
B) Zgadzam sie z hidkiem zal mi Ciebie kepso
Hail Bzn :))) 4ever loyal with my friend :)) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Moze pochwalisz sie tym skad ty pochodzisz? Nie pamietasz jak mi opisywales swoja "wioche", jak to sam ujales? |
Zal mi Ciebie Sck widze ze kozak jestes jak na tym forum i na tibia.com ehhh dolonczyles do vu i taki cwany jestes ? na każdego przyjdzie pora :) :confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:38. |