![]() |
Yo ssy sa fajne ciekawe o oc poszlo jaki masz lvl i nick bo ja tesz gram na Danubi
|
Estrie to kobieta -.-''
|
Ehhh, szkoda, ze ta wojna nadal się toczy :P
:swe::flaga_pl: |
Ciekawe..
A czy ten GM z pierwszego screena nie pogonił was??
|
a gdzie ten GM na pierwszym screenie?
|
DAnubia
znowu to ona i znowu wojna szwedzi ciagle sie biją :) polacy jak y tkai finger by sie z raistinem~ zlozyli pdobiegli do kogso i tkai szwe moze ino s*******ac a tma blokerzy knighci i dead!!:P
|
:d
@ Adaras
Nie wiem o co ci chodzi ze Estrie to kobieta. Zauwaz ze na screenach jest facetem (dopoki zyje :P) i wez pod uwage ze posiadacze pacca moga zmieniac plec (nie wiem jak, ale na 100% mozna) patrz: Kalaga @ Drybrych / MayGyver GM? Na 1 screenie? Nie wiem o co wam chodzi ale ja tam zadnego gma nie widze i nie widzialem jak robilem screeny :/ Ale fajnie byloby jakiegos spotkac :) Pozdrawiam :P |
Cytuj:
|
Niezle se domek ulokowales ;)
Ano szwedy to tez juz przesadzaja ... zeby w normalny bialy dzien pkowac ludu ^.- ? btw: szkoda ze na danubi nie gram skopal bym te ich krzywe dupska !:P NA SZWEDA !! :miecz: |
Z tego co mi wiadomo to oryginalna Estrie (Polka) zamienila sie na chary z jakims Szwedem z innego serva ... chociaz mozliwe ze nie jest to 100% prawda ;)
|
Dan00bia :P
Nom good ss..ale te lolki to juz sa mierni...non stop pokazywanie ich staje sie monotonne :p
|
Pozdrow
Hehe Pozdrow Diaboloska i Jurij Lasica :) powiedz ze to od Paladyna danubii
|
@ SouD
Ziomek, jak nie zauwazyles to ci pomoge. To ja jestem Jurij Lasic :P Btw dawno cie nie bylo, czemu nie grasz? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:58. |