![]() |
Ciekawostki
Przeczytaj ten francuski wyraz : chaise
Jeśli nie zetknąłeś się z językiem francuskim pewnie przeczytałeś to {szaise} , oświece cie, to "krzesło" czyta się {szez} |
I co w tym dziwnego ??, ja tu moge zaszpanować włoskim i powiedzieć "zakręt" ale niewiem czemu zostanie to objęte gwiazdkami :P
|
A słyszeliście o tym jak powstał Jackass?
Johny Knoxvile miał bardzo dowcipnego tatusia. Ojciec podgrzał parówkę i gdy Johny spał podstawił mu ją pod nos. Gdy Johny wstał tatuś udawł, że podciąga spodnie :D Wieloryby mają 3 metrowe fallusy... |
7-5=11
nie wierzycie? weźcie kartke z siedmioma rogami, obetnijcie pięć rogów, wynik? 11! |
Powtarzajcie bardzo szybko "papier w dole". I co wychodzi??:P
|
Wiecie, że za cholere człowiek nie pocałuje się w łokieć? Szczury i konie nie wymiotują?
P.S. A wiecie, że 70% forumowiczów po przeczytaniu tego spróbuje pocałować się w łokieć? :D |
Cytuj:
|
@UP : A dupa ;). Can = "ken", a can't = "kent". :P
A wiecie, ze poczatkowa puszka Coca - Coli byla zielona? :D |
Cytuj:
A o do Rahima uczę sie franca 3 rok i jest duuuuuuuuuuuuuuuurny Przeczytajcie to poprawnie :P La restaurant est rustique. Le repas est tres romanitiuque, ravioli au rocfort. |
OMG:D
Cytuj:
Dobrze ?? (Chyba nie :P) Ale domyślam się, że tam jest coś o o restauracji, romantycznej restauracji ?, i Raviolo z rocfortem (Serem ?)
|
Cytuj:
LOL :D Dałem sie zrobić :D A wiecie, że koty się nie pocą? |
Cytuj:
Ja tez dałem się wrobic :P Niepamietam tych ciekawostek, ale ostatnoi był artykuł, żę z pewnej wieoski ludzie pouciekali przed UFO... a to byly swiatła dyskotekowe ^^ |
Cytuj:
Ludzie nie próbujcie tego. Szkoda papieru. |
Mówie bardzo dobrze po angielsku(w sumie lepiej slangiem:P) i rzeczywiście w angielskim mówi się- Can--->ken i Can't--->kan't
A co do frencza, nie przepadam, umiem tylko Lecon i Sujet:D, oraz Voule vous cousette avec moi? |
to "r" jest tu pierdyknięte :P
Wersia uproszczona: La rrestaurrant e rrustik . Lu rrepa e trre rromantik, rravioli o rrokforrd. A znaczy to: Restauracja jest antyczna. Posiłek romantyczny, pierożki ravioli z serem rokford A wiecie, że można przejść przez kartke rozmiaru A4? (nie rozcinająć jej na dwa) |
Aaaa, byłem blosko:cup:8o
|
Dalem sie wrobic w lokiec:P
Ciekawostke z kartka czytalem juz 10 razy... I chyba 8 razy z tego od razu bralem kartke i probowalem zgiac:D A co do kan i kan't-po angielsku czyta sie tak a po AMERYKANSKU przez e... Tak mi mowila moja anglica... Ciekawostka:Mistrzem swiata w piciu piwa jest Polak ktory pol litra wyzlopie w 3 sekundy?:P 99% z was to zna ale chcialem cokolwiek napisac:P @edit:EJ!!! KAPLEM SIE JAK SIE CMOKNAC W LOKIEC!!! Ktos ci lamie reke i podstawia lokiec pod nos:P A na serio:gdy ktos ci robi dzwignie lub gdy w pelnym pedzie wyje*iesz sie na stoku narciarskim i zaczniesz sie turlac to mozna sie tak cmoknac-raz w 'Real videos' to co na TV4 leci jakos tak to sie nazywa bylo o gosciu co na nartach sie wywalil i sie m. in. walnal kolanem w <costam>(nie pamietam juz co ale bylo to cos niemozliwego:P) i w wiele innych czesci ciala czego normalnie zrobic sie qwa nie da:P |
A o do Rahima uczę sie franca 3 rok i jest duuuuuuuuuuuuuuuurny
płacze bo jestem duuurny ;( Wiecie że notatki Da Vinciego da się przeczytać tylko w odbiciu lustra. A propos jego twórczości, Leonardo otwarcie rywalizował z Michałem Aniołem, ale co dziwne NIGDY się nie spotkali! |
Najlepiej lekcje z matematyki odrabia się od 6 do 7 rano...
Wypracowania z polskiego dobrze pisze się od 16 do 18 ================================================== ======== What...What...Whatpier*ol sie whatemnie. |
@up: coś o tej matmie wiem, szczegulnie jak się ma na 7 do szkoły, na początku 2 matmy a domowego się niezrobiło :D
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:44. |