![]() |
[inferna]32 knight (pacc) acc sharer
Hi0!
Dowód na to, że 32 knight na inferni sharuje konto! http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27782 |
Uprawiać to sex można. Można sharować konto a nie uprawiać accsharing. Btw kogo to obchodzi? xd
@down Dokładnie o to mi chodzi. XD |
My¶lisz, że on jeden? ^.^
Kogo to boli jak mu zazdro¶cisz, to też z kim¶ graj.. |
Cytuj:
Obchodzi mnie to jak i wszystkich uczciwych graczy tibi. Nie będe grał z kim¶ bo to nie legalne. |
Cytuj:
|
Huuhauah.
Koledzy wyżej powiedzieli już wszystko na ten temat^^ |
Cytuj:
|
Soul's: nie bedziesz sharowal bo to nielegalne??A jak nie miales 18 lat (pewnie nie masz skoro placzesz z powodu gry) to nie piles piwa bo to nielegalne??
(taki maly przyklad) @up: Po co mu wypominasz ze jego post nic nie wnosi skoro twoj tez nic nie wnosi |
Stun po co wnosisz do tematu post o nic nie wnoszeniu do tematu kogo¶ posta, logiczne jest że mój też nic nie wniósł:baby:
|
OMG...
I chuj ze ten ziomek gra z bratem? |
a może gra z psem? znaleĽć ludzi którzy nie dziel± konta to trochę zajmie bo kto¶ może grać jak to kto¶ powiedział z bratem ;p
|
Co kogo obchodzi, że sharuje z kim¶ konto?
Niech sharuje póki może, jak go złapi± i chyci bana to będ± wtedy leciały teksty typu: -"Ależ jak to możliwe?! Ja nigdy nie sharowałem z kim¶ konta :(" (albo prosty i tandetny sposób bez podania konkretu) -"No żesz kur****, jak to możliwe?!" |
Cytuj:
Jak udowodniłe¶, że sharuje to się rozpłacz ;( |
niech se sharuje ... zal ze piszesz do niego ze ma hunta za to ze sharuje lol
powinno cie to gowno obchodzic co on robi , jak ci nie pasuje to nie graj w tibie ;D jak ci nie pasuje to ze jest malo uczciwych graczy bo 80 % populacji sharuje swoje konta. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:53. |