![]() |
Neptera thread (NEW)
Nowy polski oficjalny temat Neptery .
Zachęcam do pisania ;) |
Zostałem zachęcony do pisania.
|
No nareszcie jakis stały server... Popszednie 4um zostało usunięte.
|
zapraszam wszystkich polakow z neptery i nie tylko do pisania :)
|
Tfoja'Stara: Czesc, jestes gotow przeprowadzic wywiad dla Tibia.pl?
Elite Maryd: tak Tfoja'Stara: Moze na poczatek powiesz nam cos o swojej postaci? Elite Maryd: hmm Tfoja'Stara: dziekuje za odpowiedz Tfoja'Stara: kolejne pytanie Tfoja'Stara: co sadzisz o budowie autostrady przez doline rospudy? Elite Maryd: lol:P Elite Maryd: lol :D Elite Maryd: a co ma to do tibi?:] Tfoja'Stara: to ja tu zadaje pytania:P Tfoja'Stara: masz jakis pomysl na rozwiazanie problemu amerykanskich wiz dla polakow? Elite Maryd: wlasnie blocze bk :] <<<genialny pomysl na rozwiazanie problemu wiz. Muszę to opatentować. Elite Maryd: jasne Tfoja'Stara: zamieniam sie w sluch Elite Maryd: lol:D Elite Maryd: smeiszny jestes;D Tfoja'Stara: Dziekuje Elite Maryd: sklepowy :] Tfoja'Stara: tego wyrazenia nie znam Tfoja'Stara: czasu podstawowki minely:P Elite Maryd: :]]]]]]]]]] Tfoja'Stara: co to znaczy sklepowy? Elite Maryd: Suchy sperdalaj :] Tfoja'Stara: eee Tfoja'Stara: toyal suchy gra na aldorze z tego co wiem Tfoja'Stara: royal~ Elite Maryd: s*******aj;] Elite Maryd: 21:09 You are now ignoring player Tfoja'Stara. Tfoja'Stara: Czemu taki niemily jestes? Tfoja'Stara: :< |
@up
suchy (nie ten z aldory) to moj kumpel z klasy :D myslalem ze to jemu sie nudzi i robi sobie jajca :P |
Zróbcie temat sobie w Dziale Zdjęcia a nie tutaj bo zara jaki¶ modek go skasuje ;p
|
Maryd miał lepsze best hity z ue i morta ^^ jesli mozna to zaraz wystawie SS :P
|
W takim razie moge prosic o przeniesienie tematu ???
Nie wklejajcie narazie nic az temat albo zostanie przeniesiony albo nowy zrobie . .. . |
To rub nowy ale fast !!! Bo ja chcem ss maryda powklejac i edora :P
|
hum ... i co zrobles new temacik ? :D:D
|
Mi tu Mati, dał linka do forum to i ja będę sie udzielał :P
|
niewiem poco zakladac temat o nepcie jak juz jest jeden o wiele dluzszej historii
|
taa lepiej wrócic do starego aha dawidus znów włonczył forum :P
|
Witam poprzednio gralem na Shiverze wiele osiagnelem tam teraz gram na Nepterze i z Shivery bym chetnie przeniosl pomysl zrobienia wlasnego forum Neptery gdzie mozna pogaadac o wojnie itp ... co wy na to ??
|
Stara Neptera
Neptera byla fajna tylko za duzo maclaudow.
Druida tam mialem prawie 30 lvl. Ale hack ;p. pozdro dla padexa(raflo zioma) ,sebko mumeka, maryda , darka vasinala i dawne gildii mks pogoń szcecin (chyba tak);( moze jesce tam zagram |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:45. |