![]() |
Tibia padła?
Yo.
Wchodze na tibia.com lookam na serwery a tu tlyko 5k osob online. Zdziwilo mnie to, patrze dalej prawei wszystkei serwery niby off, ja mma "internal error closing connection" a moj qmple gra normalnie... wie ktos co sie dzieje? @2x down hehehehehe :D ja dostalem kicka przy czym zaliczylem to cudo a potem juz lognac sie nie moglem Jul 16 2007, 22:24:37 CEST Died at Level 80 by a frost dragon :D im rox |
tez tak mam -.-'
|
a ja gram^^, ci co nie dali loga to graja;p a ci co dali juz nie wejda;d
@down ttttaaaaaaak, nad Niemcami rozpetala sie wieeeeeeeeeeeeeeelka burzaaaaaaaaaaa i strzelil piorun APOKALIPSA..-.- |
czy ktos wie co sie stalo z tibia?????
|
taa to samo mam;/ pewnie cos im sie ryplo
|
Ja tam problemu z zalogowaniem nie mam ; o
|
Och, ach, apokalipsa. I to przed 2012 = <
|
A ja moge się dostać tylko na Premie -.-
|
ta ja tez nie moge wejść. Pewnie im cos się ze sprzętem stało.
|
Wczoraj Mass Kicki, Lagi, Frezy a dzisiaj to...
Dobrze ze skiluje i się nie wylogowałem :D |
No padła, i co? Zdarza się...
halp pliks:baby: |
Cytuj:
|
O ale bedzie dedow na erigu xDDD
Zasrany od gory do dolu :) |
@up
nie całkiem padła , bo 13 serwów działa ( w tym co gram teraz xD) . Na 90% powinien być reset bo pomyślcie , na 13 serwach expią a na 60+ nie mogą. na tych 13 płacą za pacc , na 60+ też ale cipsoft obchodzi kasa wiec im więcej niezadowolonych = mniej pacc = mniej kasy więc bardziej zmartwieni będą tymi 60+ serverami. edit: jak to ktoś powiedział z xerenańczyków: "23:37 Outsane [39]: So, nobody lost nothing, -> there is no reason to make server reset..." |
o jajku tybja nie dziala!! co ja teraz poczne!! a na noc juz 4 butle koli i 20 paczek czipsów szykowalem:(
;) |
nieprawda na tibia.com jest tylko napisane, że online jest 5k ludzi i że 60+ serwerów off, a tak serio to na 3/4 serwerów jest 700-900 osób.
|
Cytuj:
|
Pewnie jakieś chwilowe problemy, niedługo wszystko powinno wrócić do normy.
W razie czego zrobią reset, albo oddadzą 1 dzień pacca w ramach rekompensaty. |
Cytuj:
btw, tibia to nie wszystko, naprawde straszne, ze padlo kilka servów :|? |
hmm
moze teraz podlaczaja te nowe silniki co ma podobno po 1500 osob wchodzic i to bez lagow bedze;D mmm:D (watpie):D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:06. |