![]() |
Sunrise 101 lvl
Sunrise wbija 101 lvl a ja myślałem ze on juz nie gra. Co o tym myślicie?
|
że jesteś debilem, bo spamujesz tym tematem w kilku działach. Get lost, child.
|
Juz mamy sie zachwycać?
|
@up
nie podoba ci sie temat...nie pisz @topic hyh no to sunrise leci do 200 lv :P |
Nie wiem, czy niektórzy ludzie interesujący się Anticą naprawdę są tak głupi, czy tylko udają...
na forum tibia.com też powstał temat o tym tytule, a także z gratulacjami dla Petrosa wbijającego 81 poziom, z okazji śmierci Bubble (ale lama !!1!!>one<!1), Suprido, i tysiąca innych rzeczy. Nie widzę sensu w tworzeniu takich tematów... ale cóż. @topic: Sunrise może i 300 poziom wbić, ale nadal będzie bucem i power-abuserem. |
#up
PA na rooku? Wowow jestem szybszy wiec nie trapne na trollu, padniesz omahgads! |
Etan, aaa... co ja będę cięte riposty rzucał.
Blokowanie, zabijanie potworów, groźby. To jest PA na rooku, i może być więcej niż uciążliwe, wierz mi. |
@up:
ow... wreszcie jakiś co rozumie. xD |
Cytuj:
|
Z tym tylko, że kolega Sunrise rzuca słowa na wiatr, i nigdy nic z tego nie wychodzi. Jedynie nagroda "kretyna roku" na forum tibia.com ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
juz sikam xD |
Pewnie sellnal postac, ja bym wolal troszke pieniazkow zamiast postaci ktora sie da expic tylko na ratach...
|
wiesz... miałem rookstylera i nie expiłem na ratach :p Ale takie Ironiczne skojazenie jest spoko :) Jedzie na minoskach na mino hell i na waspach w wasp tower :)
|
Lepiej expic na wolfah ;p na paccu 100 razy szybciej sie expi bo w mino hell dlugi resp
|
Sunrise to debil ale i tak gz za 100lvl. A czemu debil? Ide sobie na mino, full def, skilluje se powoli, bije, bije, mino żółte hp a tu podbiega sobie taki Sunrise i mi mino z bowa, 1 hitem deda i po 50% exp. Co on se myśli że jak 100lvl to mu wszystko wolno X(
Nie lubie go. |
Cytuj:
Cytuj:
a jak chyba wiesz forum jest po to żeby sie wypowiadac o tibi i wszystkim co jest z nia zwiazane to ze ty masz w dupie sunrise i ze zaczol grac to nie zanczy ze kazdy ma miec Znasz Sunrise osobiscie?? spisz z nim w jednym łóżku??...raz go widziales na rooku i co juz wiesz jaki on jest bo ci kolega sprzed depo powiedzial?? nie jest obroncą Sunrise, ale wkurzaja mnie tacy Bogowie jak ci up ktorzy nie znaja gracza dobrze a wypowiadaja sie o nim Przeczytaj sobie wywiad z MAster Slayerem on tez na poczatku myslal ze Sunrise to glupek itp...ale potem sie z nim zaprzyjaznil ;) jezeli nie podoba ci sie ten temat to sie w nim nie wypowiadaj...bo temat jest stworzony o tym ze Sunrise wznowil gre a nie o tym jaki on jest itp ;) idz lepiej pograj mistrzu, lepiej zrobisz;) Kurde troszke sie rozpisalem i napewno zara ktoś mnie zjedzie:D no cóż w koncu to najwieksze nooby to POlacyD: @topic taki mały news Sunrise 102 lv :) |
Kolego wyżej, stwórz o tym nowy temat. "Sunrise wbija kolejny poziom! Niedługo 200!"
Powiem ci jeszcze, że sam dzisiaj wbiłem poziom, i paru innych też wbiło dzisiaj poziomy, a jeden to nawet padł! Kolejne tematy! Już widzę te pierwsze strony gazet... nagłówki, slogany, wiadomości w TV! To, że nie znam Sunrise z rl, nic nie znaczy. Skoro nie znam go z rl, mogę ocenić go jedynie na podstawie jego zachowania w grze. Nu, a to jest przeważnie mierne. To tyle. |
Za niedlugo beda postawac tematy "noobek z swiata xxx wbil skoczyl dzisiaj z 16 na 17 lvl gratulacje" to ze Surnise wbil 101 lvl nic nie znaczy
|
^^
Sunrise wbil lvl ;OOOOOO Juz ide siku...;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:44. |