![]() |
Znacie równie fajne gry jak Tibia???
Ludzie prosze!!! pomóżcie mi!!!
Chcę w coś grać... a dopóki Tibia mi nie działa (tzn od ponad miech) to nie mam w co grać.... potrzebuje gry podobnej do Tibii, o podobnych klimatach... <chodzi tu oczywiście o gry online> z góry dziękuję... |
zagraj w Ultlime Online Hell Breath Crussade
|
A dlaczego ci Tibia nie działa bo co się z nią stało?
Jak powiesz dokładnie co jest to ci pomogę żeby działała :D |
normalnie moge sie zalogować...
wybieram postać... i próbuje się połączyć.... łączy się jakieś 5 minut, poczym wyrzuca mnie spowrotem do okna wyboru postaci... :( i tak w kółko... już od miecha nie moge grać... |
Ostatnio po serwerze Nova biega gostek i sie drze:
"STOP PLAYING TIBIA START PLAYING "MU-ON LINE" 3D CLIENT FANTASTCI GRAPCHIC AND SOUND" tylko jest problem rzecyz że jak wcohdze na tą stronke i chce sciagnac gre (screeny wygladają cool) to pisze ze stronka wygasła.... :)) |
nie znam o podobnym klimacie ale znam red dragon fajna giera strategiczna ale fajna
|
Ja znam jeszcze Ragnarok online.
Chociaz to chyba juz jest platne.... |
re: Top
Sproboj moze MUDy (textowki), grafiki super niema, ale klimat zwykle scieka z monitora. Najlepiej wpisz MUD w wyszukiwarce, ale osobiscie polecam: Arkadia - zwykle kilkaset osob online, 110% po polsku Barsawia Kuznia/Studnia dusz - nawet niewiem czy dziala :) Killer Star Wars Wszystkie tu wymienione sa 100% za free i mniej lub wiecej po polsku. Tylko nie radze odstawiac kaskaderstwa na MUDach, wizowie tam na ogol so znacznie mniej skorzy do zartow niz GM na Tibi (lamanie zasad skonczy sie pomiedzy strata poziomow a banem na IP i nikt nie bedzie szukal 1001 dowodow na czy to napewno byles ty i czy robiles to celowo). |
Gra równie dobra jak Tibia? LOL! Coś takiego nie ma prawa istnieć :P
|
@re up
chyba niegrales w csa :P |
Najlepsze gry to wdł. mnie
CS- fpp Red Dragon- boska strategia Hea\llbreath czy jakoś tak- wyrąbista gierka, ale wdł. mnie szybko się nuszi wole tibie |
jak to umjonc ?(
wiem tibia i cs rulez!!! :] |
|
Cytuj:
Red Dragon też spox- choć określę to bardziej jako ekonomik Hellbreath- bardzo szybko się nudzi ... np. jak się w 0.5 h robi 40 lvl knightem i nie ma co dalej robić :/ A topic był już podobny, za pamiętnych czasów niedziałania Tibii ... |
Cytuj:
|
mojim zdaniem moge cvi polecic te gry bo ostatni post cos mi nie wyszedl:P:P:P
fpp-CS platformowka-ice tower - sciongnij z netu nawet wcionga strategia-hmmm red dragon on nie ma tu konkurencji;] slyszalem tez o hb mozesz zagrac podobno nawety spx |
Cytuj:
Red dragon ma konkurencję - zagraj w Gotyxa! http://gotyx.gra24h.pl |
RedDragon jest fajny, ale tam nie ma tak, że wyjeżdzasz nha tydzień to nic się nie stanie jak w Tibii trzeba grać na bierząco, więc ja w to nie gram
A jak chcecie grę, która może i nie ma Takiego Klimatu jak Tibia, bo nie jest grą RPG w świecie fantasy, ale za to ma klimat podobny do CSa, to se sciagnijcie SOLDATA gra jest świetna, 2d multiplayer shooter. Biegasz z granatnikiem albo kałachem i rozwalasz innych jest super! A na dodatek gra zrobiona przez Polaka, który jednak mieszka w USA. www.soldat.pl |
Ragnarok
Granie na prywatnych serwerach nie jest płatne.
A gra naprawde jest extra. Polecam. |
Dobra widac ze tutaj trzeba mojego postu ;))))).To tak zaczynamy:
RuneScape (www.runescape.com) - gram rpg przez przegladake.Grafika jest chyab w 3D(??) i nawet fajnie sie gra.Tereny sa rozlegle i duzo potworow mozna utluc.Jest duzo skilow do treningu np. gotowanie , scinanie drzew,lupanie kamieni i inne.Dobra alternatywa dla Tibi. MU Online (www.muonline.com) - Gieka spoko.Grafika pelne 3D.Duzo ludzi w to ga ale z tego co zauwarzylem to ostatnio juz mniej.Lvl nie nabija sie zbyt szybko wiec gra sie szybko nie znudzi.Mozna polowac z kolegami na wieksze bestie tak jak to ma miejsce w Tibi.Ogolem calkiem niezla gra. HelBreath (www.hbpolska.prv.pl) - Ta gra przypomina mi Diablo 2 przerobione na mmorpg.Grafika w zucie izometrycznym ladnei sie prezentujaca.Sa tak jakby 2 profesje do wyboru: Wojownik i Mag.Mozna oczywiscie zrobic takze Bojowego Maga mieszajac umiejetnosci maga i woja.W grze jest dosc sporo skilow np. Walka mlotami , dlugimi mieczami ,kowalstwo,lowienie ryb ,udawanie smierci ,alchemia.Polski serwer narazie nie dziala bo nie maja hostera wiec zapraszam na moj wlasny serwer ,ktory jzu niedlugo rusza (www.hbex.prv.pl).Ge ogolnie polecam kazdemu fanowi Diablo 2 ^^ Ultima Online (jest wiele shardow ja podam strone jednego www.uo.bim.net.pl) - W gre nie mialem okazji jeszcze zagrac ale po ssach widac ze moze byc fajna.Grafika jest do wyboru albo 2D albo 3D ale na wiekszosci shardow mozna grac tylko na kliencie 2D.Jest kilka postaci do wyboru np. Nekromanta ,Mag ,Palladyn i inne.Gra ta jest ponoc bardzo rozbudowana.Klient wazy 600mb ale naprawde warto. No i to tyle. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:49. |