![]() |
PK TEAM (Xerena)
W zwiazku z tym ze wiele osob zakonczylo gre na tym serwie przez pa ktore robia szwedzi postaniowilem stworzyc gildie Pk Team xD. Zapraszamy kazdego kto lubi walke pvp. Nawet nizsze lvl do trapowania beda mile widizane. Uzywamy Ventrillo mamy, battle comandera ktory dzieki swoim umiejetnosciom wygral juz wojne o dominacje na berylli. Ci ktorzy maja puste postacie otrzymaja runy i inne potrzebne rzeczy na akcje. Tak wiec kto ma ochote poganiac dupkow z wyszymi lvl na xerenie zapraszam do gildli. Nicki prosze pod moje gg 5960303
Ci ktorzy sie nam przeciwstawia nie beda mieli tu gry mamy wysokie fundusze i chary ktorych nie boimy sie zrookowac |
mysle ze ten dzial nie jest stosowny do tego
|
Cytuj:
Nie ty tutaj od tego ;] |
O widze że Ci sie udalo :D Gildia "Pk Team" hehe to pewnie twoja robota widze ze calkiem mozliwe lvl. Dołacze sie mam nadzieje ze jebniemy kilku swe :D
|
Daj sobie spokoj z ta gildia :), pewnie i tak zgrania nie bedziecie mieli ( poniewaz total random ekipa ), pododaje sobie was do Vip'ow i bede sobie sledzic co jakis czas ;), kazda runa sie przyda !
|
Hmm :) Dla mnie pomysł dobry , kiedyś grałem na Xerenie mialem tam duzo charów :) Swe to Wora aa Wór Do Jeziora :P PozdraWiam
Royal ForeVer ;) :p |
Cytuj:
Pfft, a mówili, że Polacy nie są rasistami :( |
lol xD
ja moge isc xDD
|
Ja Sobie skoluje od kumpla jakies postacie do pkowania a tym czasem dam fajnego screena B) http://foteka.pl/15d745dcbc264190f089194db5051437 ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:55. |