![]() |
Rookowanie-ponowny start
Witam ..
gdy zrookuje chara który ma powiedzmy zrobionego jakiegoś addona.. to czy po ponownym wyjściu na main będzie on nadal dostępny ? Czy to samo tyczy się questów ? będę mógł wykonać te same ras jeszcze ? oczywiście wszystko robione na 1 postaci |
Przypuszczam, że nic nie będziesz mógł. Będzie tak jak byś zrobił nową postać. (Nie jestem pewny, poprawić w razie czego)
|
Jak rokujesz postać to tak jakbys zaczynał od nowa...
|
Chcecie powiedzieć, że:
1. Zrobiłem np. Full Citizena, zrookowałem się i już go nie mam? 2. Zrobiłem np. quest na Fanfare (:D). Zrookuję się, wrócę na main i znowu mogę go zrobić? |
Cytuj:
|
Temu że itemy w dp zostają koleś zrobi deserta włoży do dp 10k wyjdzie na maina wbije 20lvl w jakiś tydzień (bo za 10k se kupi dobre itemy) zrobi deserta znów wsadzi do dp 10k i eq se zrokuje o tak można cały czas, chociaż jest to nie opłacalne ale dla tych co nie umieją robić kasy może być;p
A mi się cały czas wydawało że zostają ;p |
@up: Zostają? A ja zawsze, głupi, myślałem, że przepadają.
|
Cytuj:
|
Nie będziesz mógł robic tych samych questów 2 raz. A addony będa nadal.
|
Cytuj:
|
Wedlug mnie itemy z dp nie przepadaja ale qestow nie mozna robic drugi raz i chyba tracisz addony...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
All
Wam się pewnie myli z tym że można wysyłać parcele na postać z rooka na maina i tam te parcele się zachowają, były takie przypadki(czyt. domek bubble itp.), JEDNAK SIĘ ROOKUJAC ŻADEN ITEM NIE ZOSTAJE W DEPO, co zresztą zostało już powiedziane xD... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Haha wszystko znika czlowieku ! Wyslij se teraz parcelke, zrookuj się, wyjdz na maina i się przekonasz.
|
Valderor
No tak czyli 3/4 tematu się myli i modek też, tak... Mówię poczytaj se tematy, np. z domkiem Surnise, a nie Bubble coś mi się pomyliło-.-(Nie wiem czy jeszcze istnieje, ale był ;p) była afera ponieważ jej koledzy wysyłali jej kasę na utrzymanie domku, i tylko taka osoba może coś mieć w depo, jeżeli znajduję się na rooku, tylko jak ktoś komuś coś wyśle ale zobaczyć będziesz mógł dopiero po wyjściu na maina..., więc Valderor może ktoś Ci coś przez pomyłkę wysłał ?? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:04. |