![]() |
Największy PA na Nebuli Sonda ;D
To będzie ciekawe;p
Jeśli macie jakieś inne typy piszcie je w postach:):baby: |
Tana rox UHAUHAUHA!
|
Alpeks :////////////////////////////////
|
Malooooooooo Głosów xDD
Maledrus pa;< |
Utevo Res "Tortoise i chuj ^^
|
Cytuj:
i chuj haha xD Wygrywa Kaziu dogania go tana xd |
Cytuj:
|
ALPAX! sdfhsdhfsdgfhsshfv
|
pierwsze skojarzenie... stare czasy z Alpaxem jak sie chodzilo na armoring o 3 w nocy bo br expowaly na kopach ;p
DODAJ ALPAKSA ALBO HANTED I MASZ ROOKA OD ALDIXUW xD btw. ten dzieciak co mojego chara kupil napisal cos takiego na allegro : wojtek592 (1) (Kupujący) Negatywny pon 18 cze 2007 09:54:05 CEST 198724087 Komentarz Drogo sprzedal zupelnie ZHUNTOWANA postac bez przyszlosci gry, poczym podaje same passy bez maila i e keya i po tygodniu hakuje, TEN ALLEGROWICZ TO OSZUST, ZŁODZIEJ I KLAMCA !! moja riposta : [Odpowiedź z:nie 15 lip 2007 21:22:43 CEST] przede wszystkim postać było sprzedawana po bardzo promocyjnej cenie, wszyscy allegrowicze znajacy realia tej gry wiedza chyba jak graja ludzie ktorzy kupuja postacie, zazwczaj sami psuja chary i szukaja winnych... |
Morderrca i Tana idą Łeb w Łeb ;D
Up Nieda sie edytować sondy chyba xd |
A trzego mje nje dodales do sondy ??? ;(
Jestes handet :< |
Cytuj:
Kto ty?:< Ile paymenta mam? |
Cytuj:
nasle na ciebie celandie i masakratusa , wogole handed jestes , nie dodales mje , wizz lowe to moj real brather i macie dedy wszyscyyy naby !! Cala nebula handed naby .. A jakbys nie wiedzial jestem 10 ownerem mateusza dragona wielkikego i cie sam osobiscie , ded , kill , zrobie ci you are deda |
Głosujcie na Tane, Tana ma wygrać!
|
nAJWIEKSZY PA TO JEST TEN PAN NA ZDJECIU DANGERA !
On mi chcial raz przywalic z aksa ale ja go dziobnolem z ruszczki !!!!!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To jest sonda tak wiec tu kazdy moze sie wypowiedziec i h*j ci do tego |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:32. |