![]() |
Nowi moderatorzy!
Witajcie,
Nasz serwis caly czas się rozwija, użytkowników przybywa, więc potrzeba nam także nowych moderatorów. Z dniem dzisiejszym nasze grono rozrosło się o cztery osoby. Są to: Atimcia, pebe83, czuk85 oraz Thor of heaven. Podczas swojego pobytu na forum wykazują się oni nie tylko dużą wiedzą o Tibii, ale także tym, że potrafią się poprawnie i stosowanie wypowiadać. Cała czwórka pracowała również w Supporcie Tibia.pl, czym przyczyniła się do rozwoju serwisu. Dwójka wybrańców (pebe83 oraz czuk85) została wybrana na SuperModeratorów, zaś pozostali dostaną swoje działy. Z czasem, gdy będą sprawdzać się w nowej roli także zostaną przeniesieni do grupy SuperModeratorów. Podział prezentuje się następująco:
Prosimy o wyrozumiałość dla nowych moderatorów. Każdy z nas kiedyś zaczynał i popełniał błędy. Wybaczcie im ewentualne pomyłki. (-: P.S. Pozostaje życzyć Wam powodzenia (-: |
Dobrze. Dzięki Parys, że nas poinformowałeś.
|
Witam wszystkich nowych!
Życzę udanych wakacji z nową pozycją (tylko nie zostańcie pracoholikami). :P Niedługo nowi się przekonają, że pozycja moderatora, to ból i łzy, buahuahuahua... :P |
Gratulacje ;] :cup:
|
To ja jadę na wakacje.
|
Tak myślałem ,że Pebe zostanie moderatorem ;).Gratuluje pozycji moderatora.
|
Gratuluje i życzę cierpliwości, wytrwałości na nowej ścieżce życia... :evul:
;) |
Gratuluje wysokiego tytulu wszytskim nowym modkom. Dopiero zacznie sie katorga. ;p
Miejmy nadzieje, ze nas nie zawiedza i poprawia bezsensowna sytuacje na forum. ;] |
Gratulacje i powodzenia w dalszej pracy
|
Gratuluję. :-) Też w przyszłości zamierzam zostać moderatorem. Ale czy mi się uda? Zobaczymy :p
|
A ja ? ;(
Gratulacje ofc |
A na forum dla (jak to ładnie Raynold nazywa) Mondatorów i Aminów są już pewnie zakłady, kto pierwszy zrezygnuje i z jakiego powodu. ;>
|
@Oli_powrot
No z takim avkiem to inni wymiekaja @topic Im was wiecej, tym nudniej na forum bo zamykacie kazdy wesoly temta :\ |
Gratulacje! Również życzę dlugiej i owocnej pracy. :)
|
Mam nadzieje, że wytrwacie do konca ;-)
Powodzenia. |
A czuk nie ma kolora :x
|
Nono
Bardzo ładnie ^^ Powodzenia dla nowych moderatorów - nie przepracujcie sie na początku, bo potems ię wam odechce i będzie kapa :P Wszystko z umiarem ^^ |
Heh powodzenia i cierpliwości w banowaniu noobków :D
|
/me zakłada bardzooo duuużo nowych i kont i zaczyna spamować umilając życie nowym Modkom.
:p |
No nic mi nie pozostaje innego zrobić, jak tylko pogratulować kolegom z Supportu ;) Trzeba im przyznać że się trochę narobili na to stanowisko.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:33. |