![]() |
Tibia na PSP
Czy jezeli mam konsole PSP i sciagne na nia Tibie to czy moze ona w jakikolwiek sposob zadzialac ?
|
Raczej nie. Chyba, że jakimś sposobem da się na PSP zainstalować Windowsa albo Linuksa. Ale nawet jeśli - niewygodnie by ci się grało bez myszki i klawiatury (zresztą w ogóle grałoby się niewygodnie).
|
Po sprawdzeniu... postanowiłem edytować bo było źle napisane. Sorka!
|
Cytuj:
Cipsoft by musiało zrobić specjalną wersję na PSP w formie jednego pliku EBOOT.PBP inaczej nie ruszy. |
Na forum.tibia.de byl otym caly temat ale na ps3 i tam niby sie im udalo ble ble ble ale niewiem czy to nie keylogger czy inne dziadostwo , poszukaj tam to znajdziesz.
|
ps3 to nie psp, na ps3 i xboxie 360 można uruchomić linuxa, a jak masz linuxa to masz władze :P
|
Cytuj:
|
ciekawe jak Byś klikał żeby potworka walnąć jak masz kompa to po co Ci tibia na PSP ? ;)
|
Cytuj:
c Cytuj:
|
Cytuj:
o ile wiem to psp niema możliwosci zainstalowania przenośnego internetu chyba ze wifi wiec siedząc w autobusie nie masz jak uzywac internetu... |
Cytuj:
@Down ?? |
Cytuj:
Gz złamania palca przed zawodami <nie śmiej się bratku> ale nie lubie cię tak jak userzy z harmoni Tompiora. @topik Tak da sie na PSP grac w tibie czemu nie, nawet 3D grafika wychodzi <omg -.-> coraz wiecej idiotyzmu tutaj |
Mówisz! Masz!
http://forum.pspoland.pl/viewtopic.p...=38232&start=0 w temacie link do ściągnięcia z odsiebie i cały opis |
a jak w Tibi na PSP wywołać menu główne w czasie gry? Bo jakoś nigdzie nie pisze.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:22. |