![]() |
serpentine tower
Czy ktoś może wie jak odblokować Vampira? Zainteresował mnie ten quest i ciekaw jestem czy jest w ogóle nadal aktualny
|
Ja wiem jak fire elementala odblokowac musisz na quescie zapalić albo zgaśić pochodnie na ścianie a vamp to niewiem moze dzwignią ktura jest pod FE
|
FE akurat jest oczywisty, a dźwignia pod nim otwiera lub zamyka m walle.
|
Ja nie wiem po co jest ta dźwignia pod energy fieldem potem ale myśle że to początek jakiegoś questa na boots of water walking lub carrot of doom : P
|
Cytuj:
FE wypuszczamy po przez zapalenie pochodni. Natomiast obecnie nie wiadomo jak wypuścić Vampira i Behemotha. Wszystko na ten temat. |
@up
Pod ENERGY FIELDEM U DJINA geniuszu. U Green Djina są 4 (5?) przyciski na ziei, i dźwignia pod EF, której nie da się przesunąć. |
Taaa... To wygląda trochę jak Anni... Lecz jeśli się przyjrzycie, to zobaczycie że nie zawsze te "kratki" zapadają się, kiedy Djjin na nich stanie. Czytałem o tym temat na Tibia.erig.net, ludzie się wypowiadali, że tam wchodzili, dźwignia nic nie dawała, kratki się nie zapadały. Pisali też, że podobno z tym questem ma związek Skull of Ratha (z Amazon Camp Questu).
|
Z tego co pamiętam to behe zabijali tak ze na kazdej kratce stawal ktoś a 1 sumonowal dsa a ds sumonowal sie kolo behe i tak na okrągło az behe padł
|
Cytuj:
|
hehe za skull of ratha dostajemy 250gp :p
a tak to dobry sposób z tymi ds'ami wypróbuje 8o |
Cytuj:
o to mu chodziło :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:49. |