![]() |
Zabijanie 37 palka (mnie LOL)
LOL, jaka śmieszna akcja, właśnie miałem sobie wbijać 38 lvl i iść na crusa po drodze solo, odpalam filmik a tam kolesie wyskakuja xD, troche mi żal tego 50+ sorka, pvp miał jak jakiś wieśniak : D
omg.. szans raczej nie miałem :P http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/27906 |
Hahaha, ile razy on z tego morta nie trafil? xDDD
btw. Mam pytanie, skoro wiedziales, ze i tak padniesz to czmu ich nie biles? :/ |
Rybcia robi plum plum
A tak na serio to pvp tego sorca to zal 0.o |
Cytuj:
|
OMg jakie nooby xD
Chyba 1 raz kogos zabijali :D Ale ty tez troche zlamiles:P mogles jeszcze uciec to banda noobow :D:D Zal mi tego ms najbardziej on chyba kupil ta postac z visa nie trafil z mort hura nie wiem ile razy tez ehh zal:D |
niby t ringa tez miales:P ale kto mysli otakich rzeczach jak go pk leja ^.- mogles na gsy uciekac polowa by nie weszla a ten sork pewnie by tam padl z jego pvm?:D
|
omG, ale prO z tego sorca, Boże normalnie koleś ma takie pvp że 8 lvla solo by nie ubił:blazen::blazen:
Tego ms'a mogłeś ubić bo raczej wątpie że on sie uhać umie :D Zreszto jeszcze pare noobów tam mogłeś ubić bo mieli małe lvle, a hitki z boltów złe po upie nie są wieć napewno by padło paru :p A tak wogóle to za co oni Cie bili?? |
Ryba, czekam na zemste!
|
Cytuj:
|
Pewnie jak dałeś wtedy ten filmik z dwarfów, miałeś tam dobre eq, i chcieli sie na Ciebie przyczajić ^^
No ale PvP Tego Ms'a ^.- Boskie . chciałbym takie mieć |
Ale przynajmiej nie widać po Tobie,że się wkur.. zdenerwowałeś,a nie jak połowa tibijczyków po dedzie :F
a ten sork to chyba ma zeza o. .0 #edit ale zonk :D |
Ehh Polaczki, Polaczki ;x Długo się trzymałeś, ale straty... Yhh...
|
nie biles i shielda nie zalozyles ......wiec sie nie tlumacz :baby:
|
Cytuj:
Shielda zalozyl i w pewnym momencie, ktoremus gosciowi z ich ekipy zaczelo spadac hp, ale nie zauwazylem czy on bil czy ktos inny. ;x |
Cytuj:
Btw nie ma czym sie przejmować, 70k expa, pf : d |
Ale nooby, o jezu ! w ~7 nie zaatakowali 37 palla .... nc mogli klepać 50 lvle ale nieeeee bo jeszcze ich pozabijają ...
Masz ochote na zemste ? ;p jak cos to priv |
Cytuj:
Rybciu, wybacz, nie obejrzę- Brak tibiacam |
Ja na twoim miejscu poszedl bym do Dziury >>> i pobiegl do dp xd na nawbach pz nie marnowac :D Trzymaj sie ryba i potrenuj skille xd
|
Cytuj:
Cytuj:
|
To teraz będziesz miał pretekst do tego,aby ją mieć zawsze przy sobie :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:33. |