![]() |
Omg wtf 200 lvl sie rookuje !!
|
moze zrozumial ze rl life jest wazniejszy ... pewnie nie gra dlatego tez ze uptade totalnie zdupil sorcow wiec postanowil zakonczyc to
|
Hehe... Mógł mi dać :P
|
Cytuj:
|
2 lata parcy poszly sie jebac. Mogl sprzedac albo ostawic na pamiatke :P:p
|
Uuuu...Koleś miał odwage :P. Ale zdaje mi się, że postać była Hacked* ;p
|
Brawa za to, że sie zrookował, że miał odwage! ;d
|
DLACZEGO SIE DEDLES KOLEJNY h LWL We DUPE MOGLES MIE ODAC :(((( BYLEM TWOIM IDOLEM :((((((((999999999999999 kohales mie :(999999999
smutno mie bes ciebie tensknie my mys ju :* cienszko mi bes ciebie :( walcz dla chonoru tiby rzeby lude cie szanowali i jak nie szanowali to deda im kurwom |
Postać nie była hacked.
On zrobił to specjalnie. Wystarczy poczytać Tibia.com Rubera Forum. :) |
Cytuj:
|
Potem będzie 100% tego żałować...
|
Cytuj:
Z tego ci widzałem to pierw dostał haka i hacker go zjechał do 100+ a pozniej sie sam rookował (moge sie mylic) , stałem przy tym jak sie rookował i jedni mówili że hacked a inny, że sam sie rookował więc niejestem pewny jak to było naprawde. |
Cytuj:
|
Bedzie żałował.. ale tego, ze tyle czasu zmarnował na te gre.
|
"take care Jamie, so sad you done this but it was your choice, It was nice knowing you and i wish you luck with whatever you decide to do from here. Stay safe Jamie"
To cytat z Rubera forum , więnc to wszystko wyjaśnia że sam sie zrookował ,(jednak co do hacka sie myliłem;p) |
Tak szczerze mówiąc GZ for him.
:cup: |
Ludzie. jak jurz muwilem wczesniej w innym wontku , nie bende sie powtarzal , poszukajcie od tego nie zgupiejecie , zresztom jest opcja sircz . Mam 19 lat zdalem matóre z wyrorznieniem , dostalem sie na dobre studjia . Jak widze jak niekturzy placza nad jego rookgradem to sie zastanawiam jak wy morzecie do takih zeczy podhodzic w ten sposub. Wyluzujcie to tylko gra chlopak sie zrookowal jego sprawa . Nie chce dawac szykih rad jak odrobic lvl itd. chociaz muglbym . tom kwestje pozostawiam wam , drodzy tibijczycy , nie zalamujcie sie to tylko gra. Zwruccie uwage na swoje rzycie , sprubujcie je zmienic , zdajcie mature. bieszcie pszyklad ze mnie. powodzenia na nowej drodze rzycia.
|
Cytuj:
@Topic gz gz gz ale bendzie rzałowadź |
@up.
Nie rozumiem zabardzo po co urzywasz progubionej czcionki , morzesz mi to wytlumaczyc ? . Tak pozatym to warn dla tego pana za offtopic ile razy morzna. No i jeszcze jedna rada odemnie na szybko , popracuj nad otrografiom trohe bo arz w oczy kole. Nie bende wytykal pozostawie tom kwestje tobie. Ps. Ludzie uczom sie na blendach mam nadzieje ze w twojim wypadku bedzie tak samo. |
@up
nie głupszy od Ciebie @topic dobrze zrobił ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |